Great Ambiance Hotels

GRAM GROUP

Hotel Riviera Strand är en del av GRAM Group. En samling särpräglade hotell och restauranger på en enastående destination, Båstad & Bjärehalvön.

Tre särpräglade hotell och fem restauranger på en enastående destination, Båstad & Bjärehalvön. Omgivna av hav, historia, matkultur och upplevelser. Alla med sin unika karaktär, men med en gemensam känsla. En känsla av äkthet, kvalitet och kunskap om mat, dryck, service och människor. Och precis som vi inte vill vara som alla andra, vill vi att du också ska känna dig speciell. Varmt välkommen till GRAM Group.

våra hotell

Får på strandäng i Torekov med Hallands väderö i bakgrunden.
Naturnära stillhet och personlig omtanke

TOREKOV HOTELL

Ett litet och personligt hotell med naturnära placering i vackra Torekov, längst ut på Bjärehalvöns spets. Hotellet stoltserar med en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger Bistron, en liten och personlig spaavdelning och 5 mötesrum för upp till 160 personer.

Torekov Hotell är valet för dig som söker stillhet och en personlig känsla. Som vill ha nära till golf och naturupplevelser. Även perfekt för större grupper som vill ha hela hotellet för sig själva.

Kallbadhuset i Båstad vid Hotel Skansen.
Där hamnen möter vidsträckt sandstrand

HOTEL SKANSEN

Hotel Skansen i  Båstad är vårt största hotell med 172 rum och konferensavdelning med 26 mötesrum för upp till 500 personer. Här är det liv och rörelse året om med konferenser, event, lokalbor, spa- och matgäster, som skapar en alldeles speciell atmosfär.

Hotellet som har anor från början av 1900-talet är strategiskt beläget mellan strand och hamn, och erbjuder spa, kallbadhus och den välrenommerade restaurangen Sand.

Flygbild på Hotel Riviera Strand i Båstad med Bjärehalvön och havet i bakgrunden.
Med anor från simkostymens tid

HOTEL RIVIERA STRAND

En kort cykeltur från Båstad hamn ligger nyöppnade Hotel Riviera Strand. Ett generöst hotell på alla sätt: ljust och luftigt i modern art déco-stil, med gott om plats för såväl företagsgrupper, träningsgäng som lovlediga familjer.

Här finns 145 lägenhetssviter med totalt 650 bäddar, 11 konferenslokaler, poolhus, barnfaciliteter och restaurang Riviera. Allt invid den finkorniga sandstranden som förr kallades Sveriges Riviera.

våra restauranger

VAD ÄR GRAM?

Sedan den 1 januari 2019 är GRAM Group det publika varumärket för Destination Bjäre Holding AB, där Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Torekov Hotell samt restaurangerna Papas och Pepes Bodega ingår. Tidigare ingick delar av bolagets verksamheter i hotellgruppen Scandinavian Resort, vilken delades upp i augusti 2017. Idag används namnet Scandinavian Resorts av Sälens Högfjällshotell och Gammelgården i Sälen, som också ingick i den tidigare hotellgruppen.

GRAM står för Great Ambiance Hotels. Vår vision är att skapa norra Europas starkaste destination, genom hotell- och matupplevelser som kännetecknas av hög kvalitet, bred variation och stor atmosfär.

Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

Foto (stora bilden överst): Louise Pettersson Nordström

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).