En mysigare vinter

Fira jul och nyår på Riviera

Visst är det skönt att checka ut från alla måsten och låta någon annan ta hand om julbestryren. Vårt förslag är att du checkar in hos oss och firar en alldeles glittrande jul på hotell med hela familjen. Glöggen står på värmning och julbordet är dukat när ni kommer. Och på julafton får ni besök av tomten – utan att någon behöver gå ut och “köpa tidningen”. Det är det vi kallar en jul utan strul.

Men det är ju inte bara julafton som är smått magisk här på Rivieran. Redan i slutet av november dukar vi upp vårt klassiska julbord. Torsdagar, fredagar och lördagar fram till den 15 december kan du ta med släkten, familjen eller kollegorna och hugga in på sill, kallskuret, småvarmt och ett rejält gottebord.

Och efter jul kommer nyår. Då blir det champagne, skaldjursbuffé och klackarna i taket. I vårt nyårspaket får du allt det – och dessutom blir det en härlig nyårsbruch på nyårsdagen. Helt enkelt något rejält att bottna med som får vilken nattsuddare som helst i körbart skick.

Jul på Norrviken i Båstad

Julbord på Norrviken – bo på Riviera

På vackra Norrviken, strax utanför Båstad, dukas det fram julens råvaror som  omsorgsfullt valts ut av Orangeriets kockar. Med ett nytt tänk kring presentationen av julbordet inleds kvällen med det kalla julbordet fullt av delikatesser som sill, lax, ägg och chark. Därefter hyllas den Skånska grisen med servering vid bordet på Norrvikens vis. Allt inramat med julens dofter och smaker medan ni njuter av underhållning och ert sällskap.

Läs mer om julbord på Norrviken här

För att boka detta alternativ väljer du logi med frukost och lägger till Julbord på Norrviken som tillval i steg 2 i onlinebokningen.

Familjehelger på Norrviken

Under två helger skapar Norrviken extra mysig julstämning för familjens små. Lyssna på julsagor i Villa Abelin och lämna önskelistan till Norrvikens egen tomte i tomtegrottan. Åk en runda i det lilla tåget Norrviken Express. Klura ut vägen genom labyrinten i parken eller ta en ridtur på parkens söta ponnys. Passa på att besöka julkrubban, rida ponnyhästar och hoppa i halmen. På jul- och designtorget hittar ni dessutom personliga julklappar.

Norrviken Express kommer gå dagligen flera turer mellan Båstad/Mariatorget. Turen är gratis för Norrvikens besökare.

24–25 november lör 11–18, sön 11–17
1–2 december lör 11–18, sön 11–17

Entré: 100 kr för vuxna (årskort gäller ej). 0-12 år fri entré.

Se hela programmet för Jul på Norrviken

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.