Lunch måndag–fredag 11.30–14.00, 190 kr
Helglunch lördag–söndag 12.00–14.30, 245 kr
Inklusive bröd, smör, salladsbuffé, ost, kex, kaffe och kaka
Lunch vecka 6
Måndag
Långa, smörslungad blomkål, blomkål & potatispuré, vitvinssås
Marry me chicken, soltorkad tomat, parmesan, basmatiris
Tisdag
Fransk fiskgryta, musslor, skaldjur, potatis, rouille, dill
Stekt Pluma, baconslungad potatis, zuccinisalsa, örtaioli
Onsdag
Torsk, äggsås, dill, kokt Bjärepotatis
Sesam & chili marinerad karré, ingefära, stekt ris, vårlök, koriander
Torsdag
Sej, broccoli, potatiskompott med västerbottenost, Sandefjordsås, körvel
Orange Chicken, salladslök, sesamfrön, jasminris
Fredag
Kummel, stuvad savojkål, kokt potatis
Rödbetsbiffar, örtsmör, rödvinssky, stekt potatis
Lördag
Fish cakes, nudlar, ingefära, vitlök, chili, kål, koriander
Nattbakat högrev, grönpepparsås, rostad potatis, bakat tomat, brytbönor
Söndag
Pestobakad lax, couscous, fetaost, persilja, lime, friterad majs
Fläskfilé, svampsås, champinjoner, broccoli, rostad potatis
Vegetarisk
Måndag/Torsdag/söndag
Ramen, nudlar, ägg, svamp, salladslök, sesam
Tisdag/fredag
Broccolisoppa, krutonger, pocherat ägg
Onsdag/Lördag
Frittata, tomat, rödlök, getost, örter
Lunch vecka 7
Måndag
Bakad kolja med citronhollandaise, serveras med rostad blomkål och kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk, serveras med rårörda lingon
Tisdag
Ångad torsk med ägg- och persiljesås, kokt potatis
Tjocka revben, serveras med apelsingräddsås, picklad rödkål och stekt potatis
Onsdag
Paella med fisk, skaldjur och chorizo. Serveras med aioli
Nattbakad karré med potatisgratäng, serveras med basilikasky och brynt spetskål
Torsdag
Mandelbakad sejfilé, dill- och musselsås, citron och potatispuré
Kycklinglår med pak choy och broccoli, serveras med sås på röd curry och nudelwok
Fredag
Långa Grenobloise, med kapris, rödbetor och brynt smör. Serveras med Bjärepotatis
Fläskschnitzel, serveras med bearnaise, friterad potatis och vitlöksstekt broccoli
Lördag
Friterad spätta med remoulad, serveras med mushy peas, citron och kokt potatis
Pannbiff med lök, persiljesky och rostad potatis
Söndag
Halstrad lax med örtsmörsås, rostad kronärtskocka och dillkokt potatis
Kycklingbröst med rödkål, brysselkål och gräddsås, serveras med stekt potatis
Vegetarisk
Måndag/torsdag/söndag Risotto med Wästerbottenost, babyspenat och rostad blomkål
Tisdag/fredag Vegetarisk färsbiff med apelsingräddsås, picklad rödkål, stekt potatis
Onsdag/lördag Paella med tofu, serveras med aioli