Hopp och lek

Hem » Om hotellet » Barnens hotell

När vi säger att vi är ett familjehotell så menar vi verkligen det. Här har barnen plats att vara barn. Häng utan bläng, brukar vi säga ibland.

Poolhuset har varmt vatten, klättervägg och tillåtelse att ha kul på riktigt. Under våra familjeveckor arrangerar Flamingoklubben kul aktiviteter varje dag, både i sportlandet och utanför. Utanför hotellet finns stranden så klart, men också en skog som kan vara kul att utforska. Och runt om på Bjärehalvön finns det en massa olika aktiviteter som är roliga för hela familjen, från sälspotting till zipline. Här listar vi våra topp 10 utflyktsmål.

Och – sist men inte minst – eftersom alla barn inte älskar Bjäregourmet, har vi en separat barnbuffé med barngourmet som pizza, korv och andra delikatesser. Och glassmaskin, förstås.

Välkomna!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.