Lediga tjänster

Assisterande restaurangchef

I vår utveckling att stadigt gå framåt behöver vi utöka kompetensen i restaurangen och söker därför en assisterande restaurangchef.

Vi arbetar nära varandra och är en grupp som har mycket roligt tillsammans.
Tillsammans med restaurangchefen ansvarar du för den dagliga driften och planering för kommande arrangemang. Även personalansvar och schemaläggning ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som är ordningsam, punktlig, serviceminded, har hög arbetsmoral och är van att ha många järn i elden.

Självklart har du god kunskap om mat och dryck och brinner för service och problemlösning. Vi ser gärna att du har erfraenhet av liknande arbete.

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas på kort varsel.
Lön enligt överrenskomelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan till bjorn.karlsson@rivierastrand.se

Vi söker kockar, serverings- och barpersonal och hovmästare

Du behöver vara fylld av energi, vara engagerad och målinriktad, ta egna initiativ, vara ansvarsfull och brinna för service. Du är en glad person med humor och är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor.

Vi vill gärna att du:

  • har erfarenhet av liknande arbete
  • har goda referenser
  • kan arbeta självständigt och i team
  • har en hög social kompetens

Anställningstyp: Enligt överenskommelse
Anställningsgrad: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande arbetstid och både helg och kvällsarbete ingår
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan: endast via e-post ansokan@rivierastrand.se. Skiv i ämnesraden vilken typ av tjänst du söker. Urval sker löpande

Housekeeping söker personal

Vi söker fler positiva och driftiga medarbetare till vårt team på städavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår att städa hotellrum samt allmänna utrymmen. Ambitionsnivån är mycket hög och din uppgift inom housekeeping är att säkerställa att gästen upplever högsta kvalitet och servicenivå.

Du är en snabb och ansvarstagande person med förmåga att se helheter såväl som detaljer. Du bör också vara kreativ, glad, ordningsam och punktlig. Eftersom arbetet innebär kontakt med hotellets gäster så måste du kunna prata svenska och gärna engelska.

Du kommer att jobba med ett glatt gäng som alltid sätter våra gäster i fokus.

Lön enligt avtal
Arbetstiden är varierande där både helg och kvällsarbete ingår.
Intervjuer sker löpande.

Vi är en rökfri arbetsplats.

Skicka ansökan till:
lisa.johansson@rivierastrand.se

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.