Lediga tjänster

Sales Manager till Skandinaviens starkaste mötesdestination

Sales Manager till Skandinaviens starkaste mötesdestination

Du är en slipad säljare med ett hjärta av guld och ett grymt driv. Som vågar utmana, coacha och lyfta andra. Som tänker sälj i allt du ser och har ett eget etablerat nätverk av kunder.

Glädjerika sammankomster fyllda med upplevelser på enastående Bjärehalvön – det är vad du kommer att erbjuda dina kunder i rollen som Sales Manager för Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell. Tre exklusiva hotell på Bjärehalvön – vart och ett med sin egen karaktär, men med många gemensamma nämnare. Till att börja med, utmärkta konferensfaciliteter i exceptionella omgivningar. Värme, atmosfär och fantastiska måltider. Och viktigast av allt: dina framtida medarbetare, som med passion, kunskap och höga ambitioner får kunderna att återvända, igen och igen.

Vi söker dig som är lika passionerad och ambitiös som vi. Du har gedigen erfarenhet som säljare, är en stjärna på kundrelationer och har ett eget etablerat nätverk av kunder. Vidare har du ett starkt eget driv och trivs också med att coacha andra.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande.
Kontaktperson: Marcus Bengtsson, vd Hotel Riviera Strand: marcus.bengtsson@hotelrivierastrand.se
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: På koncernens centrala försäljningskontor i Båstad

Om oss
De tre exklusiva hotellen Hotel Skansen, Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand, samt ett flertal restauranger i Båstad och på Bjärehalvön, ingår i Destination Bjäre Holding AB. Vår ambition är att erbjuda Skandinaviens bredaste utbud av högklassiga upplevelser för såväl individuella gäster som mindre grupper och företag med flera hundra deltagare. Dröm stort – vi får det att hända.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringssajter och liknande.

Assisterande restaurangchef

I vår utveckling att stadigt gå framåt behöver vi utöka kompetensen i restaurangen och söker därför en assisterande restaurangchef.

Vi arbetar nära varandra och är en grupp som har mycket roligt tillsammans.
Tillsammans med restaurangchefen ansvarar du för den dagliga driften och planering för kommande arrangemang. Även personalansvar och schemaläggning ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som är ordningsam, punktlig, serviceminded, har hög arbetsmoral och är van att ha många järn i elden.

Självklart har du god kunskap om mat och dryck och brinner för service och problemlösning. Vi ser gärna att du har erfraenhet av liknande arbete.

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas på kort varsel.
Lön enligt överrenskomelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan till bjorn.karlsson@rivierastrand.se

Vi söker kockar, serverings- och barpersonal och hovmästare

Du behöver vara fylld av energi, vara engagerad och målinriktad, ta egna initiativ, vara ansvarsfull och brinna för service. Du är en glad person med humor och är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor.

Vi vill gärna att du:

  • har erfarenhet av liknande arbete
  • har goda referenser
  • kan arbeta självständigt och i team
  • har en hög social kompetens

Anställningstyp: Enligt överenskommelse
Anställningsgrad: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande arbetstid och både helg och kvällsarbete ingår
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan: endast via e-post ansokan@rivierastrand.se. Skiv i ämnesraden vilken typ av tjänst du söker. Urval sker löpande

Housekeeping söker personal

Vi söker fler positiva och driftiga medarbetare till vårt team på städavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår att städa hotellrum samt allmänna utrymmen. Ambitionsnivån är mycket hög och din uppgift inom housekeeping är att säkerställa att gästen upplever högsta kvalitet och servicenivå.

Du är en snabb och ansvarstagande person med förmåga att se helheter såväl som detaljer. Du bör också vara kreativ, glad, ordningsam och punktlig. Eftersom arbetet innebär kontakt med hotellets gäster så måste du kunna prata svenska och gärna engelska.

Du kommer att jobba med ett glatt gäng som alltid sätter våra gäster i fokus.

Lön enligt avtal
Arbetstiden är varierande där både helg och kvällsarbete ingår.
Intervjuer sker löpande.

Vi är en rökfri arbetsplats.

Skicka ansökan till:
lisa.johansson@rivierastrand.se

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.