Lediga tjänster

Vill du arbeta på ett ungt, dynamiskt hotell vid strandkanten i Båstad? På denna sidan hittar du aktuella lediga tjänster. Varmt välkommen med din ansökan!

HOTEL RIVIERA STRAND | HOUSEKEEPING

Städpersonal till Hotel Riviera Strand

Om tjänsten
Hotel Riviera Strand söker hotellstädare för anställning sommaren 2019.

Arbetet innebär främst städning av hotellrum, men även städning av poolhus, konferensrum och allmänna ytor. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av hotellstädning.

Antal tjänster: 4 st
Tjänstens omfattning: ca 100%
Start-/slutdatum: 2019-06-01 till 2019-09-30

Frågor
Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta husfru Lisa Johansson:
Tel 0431-785 30
Mobil 0733-367470
E-post lisa.johansson@rivierastrand.se

Ansökan
Välkommen att ansöka genom att skicka ett personligt brev, en meritförteckning och en referenslista till jobb@gramhotels.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker. Vi tillämpar löpande urval.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.