Golfpaket Båstad/Bjäre

Sveriges längsta golfsäsong

Bjärehalvön är en underbar plats för dig som älskar golf.

Det gynnsamma klimatet gör att du kan spela på sommargreener så gott som hela året. Hos oss njuter du i lyxiga och  rymliga lägenhetssviter med eget kök, fantastiskt god mat i vår restaurang -gärna från närbelägna gårdar.  Mellan golfrundorna kan du hoppa i vår stora pool, värma dig i bastun och japanska pooler med utsikt över strand, hav och natur.

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters meny
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee på Åkagårdens GK eller Äppelgårdens GK

 

Vad serverar vi?

  • Tvårätters meny eller Steakhousebuffé*
  • Frukostbuffé

* Lördagar (19/8-26/11) ingår vår Steakhousebuffé.

Priser

Paketpris

Paket inkl. spel på Äppelgårdens GK eller Åkagårdens GK
1 545 kr/person i standard lägenhetssvit
1 745 kr/person i deluxe lägenhetssvit
2 045 kr/person i junior lägenhetssvit

Golfbanorna

Åkagårdens GolfklubbEn kuperad parkbana med utsikt över det Skånska landskapet. En välskött bana, par 71, och anläggning med restaurang och övningsområde. Banan, som är en 18-hålsbana av landskapskaraktär, är kuperad och från ett flertal ställen har man en vidunderlig utsikt över Skälderviken. Banan är ca 5600 meter från gul tee och 4600 meter från röd.

Äppelgårdens GK är  golfbanan mitt i en äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer. En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.