Golfpaket Åkagården/Äppelgården

Bjärehalvön är en underbar plats för dig som älskar golf. Det gynnsamma klimatet gör att du kan spela på sommargreener så gott som hela året. Hos oss njuter du i lyxiga och rymliga lägenhetssviter med eget kök, fantastiskt god mat i vår restaurang – gärna från närbelägna gårdar. Mellan golfrundorna kan du hoppa i vår stora pool, värma dig i bastun och japanska pooler med utsikt över strand, hav och natur.

Detta paket gäller med spel på Åkagårdens GK eller Äppelgårdens GK.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters meny
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee på Åkagårdens GK eller Äppelgårdens GK

 

 

Datum och pris

Paketet är tillgängligt året runt, undantaget tennisveckan (v. 28 2021), fredagar och lördagar i december samt julafton och nyårsafton.

Paket inkl. spel på Äppelgårdens GK eller Åkagårdens GK
från 1 645 kr/person i standard lägenhetssvit
från 1 845 kr/person i deluxe lägenhetssvit
från 2 295 kr/person i junior lägenhetssvit

Golf-ID

Namn och golf-ID för samtliga spelare skriver du in i meddelanderutan i bokningens sista steg, eller lämnar muntligt vid bokning över telefon.

Information om familjeveckor

Under sportlov (v 7 och 8), påsklov och höstlov (v 42 och 44) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

Fler golfpaket

Vi erbjuder även golfpaket med greenfee på Båstad GK eller Bjäre GK, se Golfpaket Båstad/Bjäre

Golfbanorna

Åkagårdens GolfklubbEn kuperad parkbana med utsikt över det Skånska landskapet. En välskött bana, par 71, och anläggning med restaurang och övningsområde. Banan, som är en 18-hålsbana av landskapskaraktär, är kuperad och från ett flertal ställen har man en vidunderlig utsikt över Skälderviken. Banan är ca 5600 meter från gul tee och 4600 meter från röd.

Äppelgårdens GK är golfbanan mitt i en äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer. En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar.

BOKA TRYGGT. Välj till avbeställningsskydd i onlinebokningen, så får du avboka fram till 09.00 på ankomstdagen.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).