Golfpaket Båstad/Bjäre

Nordens bästa golf

Vi vågar påstå att Båstad med Bjärehalvön kan erbjuda Nordens bästa golf!

Här hittar du snälla parkbanor där du nästan alltid hittar bollen och så lite mer tuffa seaside-banor där vinden kan blir en svår motståndare.

Banorna är oftast öppna längst i landet tack vare det milda klimatet och sandjorden.

På Hotel Riviera Strand njuter du i lyxiga och  rymliga lägenhetssviter med eget kök, fantastiskt god mat i vår restaurang -gärna från närbelägna gårdar.  Mellan golfrundorna kan du hoppa i vår stora pool, värma dig i bastun och japanska pooler med utsikt över strand och natur.

 

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters meny
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee på Båstad GK eller Bjäre GK

 

Vad serverar vi?

  • Tvårätters meny eller Steakhousebuffé*
  • Frukostbuffé

* Lördagar (1/1-24/6 och 19/8-26/11) ingår vår Steakhousebuffé.
Under sommaren 26/6-13/8 serveras en sommarbuffé bortsett från torsdagar då menyn serveras.

Priser

Paketpris

Inkl. spel på Båstad GK eller Bjäre GK
1 845 kr/person i standard lägenhetssvit
2 045 kr/person i deluxe lägenhetssvit
2 345 kr/person i junior lägenhetssvit

Golfbanorna

Båstad GKs två banor är vackert belägna i kuperad terräng på Bjärehalvön.  Banornas höga klass och deras intressanta arkitektur kombinerat med utsikt över Laholmsbukten har gjort Båstad Golfklubb till en av favoriterna hos många svenska och utländska golfspelare. Klubben har 36 hål fördelat på två banor, Nya banan och Gamla banan. Båda är omväxlande och ställer krav på stor precision. Gamla Banan som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana är en riktig klassiker.

Bjäre GKs 18-håls bana har en tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till en av Sveriges bästa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.