Höstlovspaket

Rym till Riviera under höstlovet!

Checka ut från jobb och vardag – checka in för lite härlig höstlovsledighet! Här kan hela familjen bada i poolen, slappna av i varma utomhusbad och fylla lungorna med frisk havsluft. Cykla på strandpromenaden, leta uppsköljda skatter på stranden, gå på äventyr i Malenskogen och vandra i Axelstorpsravinen.

På bekvämt avstånd (drygt 20 minuter från hotellet) finns Vallåsen Bike Park, där ni kan hyra downhillcyklar, och Kungsbyggets Äventyrspark med sommarrodel, Zipline, Bungy Rocket, Slingshot, Trampoline och ett helt nytt klättertorn.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters middag för de vuxna och barn fr. 13 år, se meny
  • Barnbuffé för barnen upp till 12 år
  • Tillgång till poolområde, varma utomhusbad, bastu och gym
  • Aktivitetsrum för barnen

Datum och pris

Paketet gäller måndag-söndag v. 42 och 44, 2021.
Övriga dagar erbjuder vi Familjepaket.

Pris vuxna:
Minst 2 vuxna: från 1 395 kr/person
1 vuxen: från 2 095 kr/person

Pris barn:
0–2 år: utan extra kostnad i föräldrars säng
3–12 år: 495 kr/barn
13–17 år: 795 kr/barn
18 år och uppåt: vuxenpris

Höstkul à la 2021

På hotellet kommer det finnas aktiviteter för hela familjen anpassade efter pandemins aktuella läge och svenska myndigheters rekommendationer.

Välj till avbeställningsskydd i onlinebokningen, så får du avboka fritt fram till 09.00 på ankomstdagen.

Vi tar den rådande pandemin på största allvar och arbetar med varmt hjärta och kallt huvud efter svenska myndigheters rekommendationer. Läs mer här

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).