Höstlovspaket

Rym till Riviera under höstlovet!

Checka ut från jobb och vardag – checka in för lite härlig höstlovsledighet!

Tid tillsammans. Här kan hela familjen bada i poolen, slappna av i varma utomhusbad och fylla lungorna med frisk havsluft. Cykla på strandpromenaden, gå på upptäcktsfärd i Malenskogen, vandra i Axelstorpsravinen, fiska krabbor vid stenbryggan eller leta uppsköljda skatter på stranden.

På bekvämt avstånd (drygt 20 minuter från hotellet) finns dessutom Vallåsen Bike Park, där ni kan hyra downhillcyklar, och Kungsbyggets Äventyrspark med sommarrodel, Zipline, Bungy Rocket, Slingshot, Trampoline och ett helt nytt klättertorn.

Aktiviteter och sporter för barnen. På hotellet tar Flamingoklubben med barnen på spännande upptåg och i hotellets sportland kan barnen hålla igång med olika sporter, airhockey, biljard, pingis och mycket mer. Lekfulla vuxna är också välkomna! Om de får lov av barnen, alltså.

Feelgood för de vuxna. När barnen har roligt kan föräldrarna träna i vårt fina gym, njuta av panoramavyerna från bastun, hänga i loungen, ta ett dopp i japanska badet eller ge sig ut på en löprunda längs med stranden.

Ett skönt höstlov för barn i alla åldrar. Och för föräldrarna.

FRUKOST OCH MIDDAG INGÅR
Varje morgon får ni ta för er av en härlig frukostbuffé. På kvällen serveras ni en läcker tvårätters middag. För barnen finns en spännande barnbuffé.

BOENDE I FAMILJESVIT
Hela familjen bor tillsammans i en rymlig och smart lägenhetssvit. I paketet ingår 2 vuxna och 2 barn (upp till 12 år), men självklart är fler välkomna mot en extra kostnad.

AKTIVITETSPROGRAM
Aktivitetsprogrammet uppdateras här närmare ankomst.

DATUM
Paketet gäller med ankomst 16-19 oktober samt 31 oktober-2 november 2019.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters middag för de vuxna
  • Barnbuffé för barnen
  • Tillgång till poolområde, varma utomhusbad, bastu och gym
  • Sportland och aktivitetsklubb

Vad serverar vi?

  • Frukostbuffé
  • Tvårätters meny* och barnbuffé

*Lördagar serveras steakhousebuffé.

Paketpris

3 595 kr/familj för 1 natt
3 395 kr/familj/natt för 2 nätter eller mer

Vill du komma redan idag? Då är du välkommen att boka via e-post och telefon, i stället för online.
T: +46 431-55 82 13
E: info@rivierastrand.se

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.