Hundweekend 12–13/6

Träningsweekend med din fyrfota vän

Unna dig och din fyrfota vän en härlig helg tillsammans på Hotel Riviera Strand. Här får du och din hund energi och avslappning i en skön mix och bor i bekväma lägenhetssviter med gott om utrymme för alla att sträcka på benen.

Om eventet

Vi börjar med en upplevelsevandring längs med Skåneleden och gör avstickare offroad när det passar. Väl tillbaka lär du ha en trött hund och kan unna dig avslappning och återhämtning i hotellets pool, bastu eller varför inte ett dopp i havet? Vill du ta med din hund så finns det ett hundbad fem minuters promenad från hotellet. På kvällen bjuds du på en härlig middag, provar på Doga-pass, yoga för dig och hunden, och avslutas med en tyst promenad i solnedgången. Dagen efter kör vi ett K9 Biathlon-inspirerat fyspass på förmiddagen – något hundar brukar älska! Eftermiddagen avslutas med hundmassage och föreläsningen “Låt hunden bli din PT”, som handlar om hur du och din hund kan fysträna tillsammans.

Instruktörer

Jenny Bergström
Jenny är löpcoach, hundtränare och äventyrsguide med en passion för K9-biathlon och adventure run. I sitt företag Bergahundar skapar hon friluftsäventyr för dig som vill uppleva mer i livet utomhus med hunden vid din sida. Jenny är med hela vägen från förberedande grundträning och uppbyggande fys till magiska upplevelser i naturen.

Jennica Falkman
Jennica är SBK instruktör, SBK agilityinstruktör och Canisklickertränare, som har tävlat och tränat och prova på det mesta inom hundsport. En riktig allroundinstruktör med mycket kunskaper och erfarenheter inom många olika områden. Du träffar Jennica under hela helgen och med sin entusiasm och engagemang kommer hon pusha dig och din hund till att nå era  mål och skapa nya upplevelser tillsammans. Kom ihåg att den bästa träningen är den som blir av!

om paketet

Detta ingår

  • Hundkurs enligt program
  • Övernattning i lägenhetssvit (hundrum)
  • Fika (matsäck)
  • Lunch x 2 (matsäck)
  • Middag i restaurang Riviera lördag kväll
  • Frukostbuffé
  • Poolhus och gym

Datum och pris

Datum:
12–13 juni 2021

Pris:
3 895 kr/person i dubbelrum (Standard/ Superior)
4 095 kr/person i dubbelrum (Deluxe/Juniorsvit)

Enkelrumstillägg 500 kr per person

Program

Lördag
9.00–15.00 Upplevelsevandring. Lunch och fika tar vi med oss.
15.00 Incheckning på hotellet. Varva ner med pool, bastu och samtal i loungen.
ca 19.00 Middag på restaurang Riviera
ca 21.00 Doga (yoga med hund) och en tyst strandpromenad i solnedgången/mörkret

Söndag:
8.00–11.00 Njut av en lugn morgon med hotellfrukost
11.00–13.00 Dags att svettas. K9 Biathlon-inspirerat fyspass i skogen.
13.30–16.00 Fika, workshop “Lär dig massera din hund” och föreläsning “Låt hunden bli din PT” .

“Låt hunden bli din PT”
Är 2021 året du och din hund kommer i form tillsammans? Under denna träningshelg kommer du att få prova på en massa olika sätt hur du och din hund kan träna tillsammans genom till exempel vandring, doga, hundfys, styrketräning, löpträning och K9-biathlon. I föreläsningen går vi igenom hur du kan skapa riktigt bra förutsättningar för att komma igång att träna regelbundet oavsett om du vill satsa på canicross, K9-biathlon eller bara träna för att må bra så är det här hundhelgen för dig. Vi går igenom det viktigaste du behöver veta när du börjar träna och vi kommer prata utrustning, underlag, träningsupplägg, uppvärmning/nedvarvning och löpteknik.

Japanska utomhusbad

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).