Ta ett badbreak inför julen!

Julshoppa först, bada sedan. Lämna alla julförberedelser bakom er och bara lattja loss. Ni har full tillgång till poolhus, bastu, utomhusbad och gym. Mys på hotellrummet och en god hotellfrukost. Det kan nog få den allra buttraste shoppingvägraren att skina upp.

Allt ingår för bara 2 000 kr för hela familjen, på utvalda datum. Detta specialerbjudande går inte att boka online, utan endast via telefon och e-post.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till poolområde och varma utomhusbad
  • Bastu
  • Gym

Om ni även önskar äta i restaurangen, rekommenderar vi att boka bord i förväg. Kontakta restaurangen på tel 0431-785 10 eller restaurang@rivierastrand.se

Kampanjpris

Pris 2 000 kr/lägenhetssvit för 2 vuxna och 2–4 barn.

Tillval:
Havsutsikt 300 kr/natt
Extra vuxen från 18 år, 500 kr/natt

Datum

Erbjudandet gäller följande datum i mån av plats:

26–28 november
5 december
7–8 december
12–15 december
19–23 december

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.