Septemberspecial på Familjepaket

Boka nu och få 20% rabatt på vårt populära familjepaket, utvalda dagar i september. Ta med familjen på en kul och avkopplande minisemester. I paketet ingår boende i en lyxigt stor familjesvit, fri tillgång till poolhus och gym, middag och frukostbuffé med massor av gott för både stora och små. Och glassmaskin, så klart!

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Tvårätters middag för de vuxna
  • Barnmeny/barnbuffé för de små
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till poolhus, bastu, varma utomhusbad och gym

Datum och pris

Du får 20% rabatt på Familjepaketets ordinarie priser, utvalda datum i september 2019. Klicka på boka-knappen nedan för att hitta lediga kampanjdatum och priser.

Erbjudandet gäller endast nya bokningar.
Det finns ett begränsat antal rum för erbjudandet.

Vad serverar vi?

Hittar du inte något paket online eller har barn 12–17 år?
Välkommen att kontakta bokningen på tel +46 431 55 82 13, info@rivierastrand.se

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.