Loungepaket

Åk på minisemester med loungehäng och dopp i poolen. I Loungepaketet ingår en generös familjesvit, tidig middag i loungen och tillgång till poolhuset från 20.00 på kvällen samt hela nästa förmiddag (08.00–12.00). För de små vankas barnbuffé och glass, de vuxna väljer bland utvalda klassiker från loungemenyn.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Loungemeny (Hamburgare/Halloumiburgare/Köttbullar/Räckmacka) eller Barnbuffé 16.00–18.00, serveras i soffgrupperna i loungen**
  • Entré till poolhus från 20.00 på ankomstdagen*
  • Frukostbuffé
  • Gym

*) Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsade tider i poolhuset, som kan variera beroende på beläggning. Era pooltider tilldelas på plats och kan ej förbokas.

**) Vänligen observera att måltiderna som ingår i vistelsen följer antal personer (vuxna och barn) som väljs vid bokningstillfället.

Pris och datum

Paketet är tillgängligt till och med 9 maj 2021.

VUXNA:
Minst 2 vuxna: från 1 095 kr/person
1 vuxen: från 1 795 kr/person

BARN:
0–2 år: utan extra kostnad i föräldrars säng
3–12 år: 495 kr/barn
13–17 år: 625 kr/barn
18 år och uppåt: vuxenpris

Boka tryggt

Välj till vårt förmånliga avbeställningsskydd så får du avboka med full återbetalning fram till 09.00 på ankomstdagen.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).