Padelpaket

Kom och spela padel i padelmeckat Båstad. Välj mellan spel på utomhusbanor eller inomhus i Båstads nya högklassiga padelhall. Varva med god mat, vacker natur, avkoppling och varma bad på hotellet. Här bor ni precis invid stranden i lyxigt generösa lägenhetssviter, med härliga löprundor direkt utanför dörren och bekvämt cykelavstånd till Båstad hamn.

om paketet

Detta ingår

  • Hyra av padelbana 1 timme
  • Övernattning i lägenhetssvit, incheckning 16.30
  • Entré till poolhuset*
  • Trerätters middag**
  • Ett rör Båstadbollar på rummet vid ankomst
  • Frukostbuffé
  • Gym

*) Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsade tider i poolhuset, som kan variera beroende på beläggning. Era pooltider tilldelas på plats och kan ej förbokas.

**) Middagstid kan för närvarande inte förbokas, utan tid tilldelas 2 veckor innan ankomst.

Pris och datum

Paketet är tillgängligt året om.

Pris från 1 945 kr/person
Enkelrumstillägg 500 kr

TIPS! Vi rekommenderar att ni spelar padel antingen före ankomst eller efter avresa.

 

Om Båstad Padel

Båstads nya padelhall invigdes 2020 och ligger invid järnvägsstationen, ett par kilometer från Hotel Riviera Strand. Här finns 3 banor utomhus och 5 banor inomhus i en hall med 12 meter takhöjd. Du har möjlighet att boka kurser och lektioner med duktiga instruktörer, som hjälper nybörjare att komma igång och avancerade padelspelare att utveckla sitt spel.

Japanska utomhusbad
Lounge inredd med art deco och färgglada blomsterarrangemang
Poolhus med utsikt över strand och hav
Inredning och blomsterarrangemang på Restaurang Riviera.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).