Påskpaket

Rym till Riviera i påsk!

Checka ut från jobb och checka in för lite härlig påsklediget.

Boka ett påskpaket och njut av ledigheten på hotell. Här kan hela familjen bada i poolen, slappna av i varma utomhusbad och fylla lungorna med frisk havsluft. I aktivitetsrummet kan ni spela airhockey, biljard, pingis och mycket mer. Ni kan även delta i vår aktivitetsklubb Flamingo eller besöka vårt sportland. Träna i gymmet eller gör en utflykt på stranden och i den vackra naturen på Bjärehalvön. Ett skönt påsklov för barn i alla åldrar!

Varje morgon dukar vi upp vår härliga frukostbuffé, på kvällen serverar vi en läcker tvårättersmiddag. För barnen finns en spännande barnbuffé.

Aktivitetsprogrammet uppdateras här närmre ankomst.

Hela familjen bor tillsammans, i paketet ingår 2 vuxna och 2 barn (upp till 12 år), men självklart är fler välkomna mot en extra kostnad.

Paketet gäller den 28 mars-2 april 2018.

Missa inte vår goda påskbuffé som dukas upp långfredag, påskafton och påskdagen

 

Detta ingår

  • En eller flera övernattningar i lägenhetssvit
  • Tillgång till poolområde, varma utomhusbad
  • Bastu
  • Gym
  • Sportland och aktivitetsklubb

Vad serverar vi?

  • Frukostbuffé
  • Tvårätters middag* och barnbuffé

*Lördagar serveras steakhousebuffé.

Priser

Paketpris

3 595 kr/familj för 1 natt
3 395 kr/familj/natt för 2 nätter eller mer

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.