Påskpaket

Rym till Riviera i påsk!

Checka ut från jobb och checka in för lite härlig påskledighet. Boka ett påskpaket och njut av ledigheten på hotell. Här kan hela familjen bada i poolen, slappna av i varma utomhusbad och fylla lungorna med frisk havsluft. I aktivitetsrummet kan ni spela airhockey, biljard, pingis och mycket mer. Ni kan även delta i vår aktivitetsklubb Flamingo eller besöka vårt sportland. Träna i gymmet eller gör en utflykt på stranden och i den vackra naturen på Bjärehalvön. Ett skönt påsklov för barn i alla åldrar! Och föräldrarna 🙂

Påskpaket slut torsdag–lördag

Torsdag–lördag är Påskpaketet slutsålt. Dock finns det lediga rum på hotellet, så det går bra att boka boende med frukost. Restaurang Riviera är fullbokad dessa dagar, men de flesta av Båstads alla restauranger har öppet under påsk.

Söndag–måndag finns det fortfarande lediga platser att boka på Påskpaketet. Varmt välkommen!

om paketet

Detta ingår

  • Boende i lägenhetssvit
  • Tillgång till poolområde, varma utomhusbad, bastu och gym
  • Sportland och aktivitetsklubb, se påskprogram
  • Frukostbuffé
  • Tvårätters middag för de vuxna (steakhousebuffé på lördagar), se aktuell meny
  • Barnbuffé för de små

Paketpris

3 595 kr/familj för 1 natt
3 395 kr/familj/natt för 2 nätter eller mer

I paketet ingår två vuxna och två barn upp till 12 år, men fler får plats mot en extra kostnad.

Påskextra: fri entré till Norrviken

Norrvikens Trädgårdar vill hälsa Hotel Riviera Strands påskpaketgäster lite extra välkomna under påsken genom att bjuda på entrén. För barnen finns pyssel, tipspromenad och busiga påskharar. På påskafton kan du vara med på påskjakt och invigning av Hasses glada trädgård.

Gäller valfri dag 18–22 april 2019 för dig som har bokat Påskpaket, vid uppvisande av voucher som du får vid incheckningen.

Läs mer om Påsk på Norrviken

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.