Sommarpaket

Sommarhäng på Rivieran

Njut av semester och sköna sommarlovsdagar i Båstad vid havet. Plaska loss i poolområdet och slappna av i de varma utomhusbaden. Utanför dörren väntar sandstranden, skogen och äventyren. Möjligheterna till aktiviteter är nästan obegränsade på Bjärehalvön. Låt dig flyta med i folkvimlet i Båstad, vandra utmed kusten, cykla på Hallandsåsen eller surfa i havet – här finns något för alla.

Varje morgon kan du ta för dig av vår härliga frukostbuffé och på kvällen serveras ni en tvårätters middag. För barnen finns en barnbuffé med favoritmat.

om paketet

Detta ingår

  • Boende i lägenhetssvit
  • Tvårätters meny för de vuxna
  • Barnbuffé för barnen
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till poolhus och gym

Datum och pris

Paketet är tillgängligt 10 juni–29 augusti 2019, dock ej vecka 29.

3 595 kr/familj för 1 natt
3 395 kr/familj/natt för 2 nätter eller mer

I paketet ingår två vuxna och två barn upp till 12 år, men fler får plats mot en extra kostnad.

Vad vill ni göra?

Här hittar du förslag på familjeäventyr och utflykter, kring hotellet och i närheten. Familjeäventyr, sport och utflykter

Hittar du inte något paket online eller har barn 12–17 år?
Välkommen att kontakta bokningen på tel +46 431 55 82 13, info@rivierastrand.se

sommar på riviera strand

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.