Sportlovspaket

Fira ett aktivt, härligt och roligt sportlov med massor att göra tillsammans, hela familjen. Här har ni tillgång till ett helt poolhus med bad och ett sportland med utmaningar för alla åldrar. Och när de vuxna vill relaxa i loungen, fortsätter allt det roliga i barnens egen Flamingoklubb. Mellan varven kan ni äta vällagad mat med Bjäres finaste råvaror åt de stora – och barnbuffé och glassmaskin åt de små. Utanför dörren ligger skog, hav och strand, och tjugo minuter bort väntar Vallåsens skidbackar, rodel och zipline.

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Tvårätters middag* och barnbuffé (barn 0–12 år)
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till gym, poolhus, bastu och utomhuspool
  • Fri tillgång till sportland och aktivitetsklubb

*) På lördagar serveras steakhousebuffé i stället för tvårätters meny.

Priser

Paketet är tillgängligt 10–23 februari 2020.

Pris vuxna:
Minst 2 vuxna: från 1 295 kr/person
1 vuxen: från 1 995 kr/person

Pris barn:
0–12 år: 395 kr/barn
13–17 år: 695 kr/barn
18 år och uppåt: vuxenpris

Aktiviteter ingår

I paketet ingår fri tillgång till Sportlandet och Flamingoklubben.

bilder

Vallåsens skidanläggning med 11 pister och 7 liftar ligger endast 20 minuter från Hotel Riviera Strand. Skiduthyrning och skidskola finns på plats.

 

Foto: Mette Ottosson, Vallåsen

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).