TaudienTraining familjehelg

Tillsammans med TaudienTraining hälsar vi välkommen till en träningshelg för hela familjen. Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sådant vi mår bra av: skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. Låta kroppen bubbla och ögonen glittra!
Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder.

Om paketet

Detta ingår

  • Alla tränings- och aktivitetspass
  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Förmiddagsfika lördag
  • 2 x lunch bestående av varmrätt och sallad
  • Eftermiddagsfika lördag eftermiddag
  • Middag lördag kväll + måltidsdryck, kaffe och kaka
  • Frukostbuffé söndag
  • Frukt, kaffe/te
  • Tillgång till poolhuset
  • Tillgång till gym (vuxen)

Datum & pris

Nästa tillfälle är 1–2 april 2023.

Pris vuxen (från 15 år och uppåt): 3 225 kr
Pris barn (6–14 år): 2 125 kr

Program

Helgens fullmatade program med rörelseglädje och roliga aktiviteter kommer publiceras inom kort.

 

Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Detta innebär att det INTE arrangeras aktiviteter för barn under 6 års ålder och att det inte heller finns någon barnpassning att tillgå. Mindre barn är naturligtvis välkomna till hotellet, men dessa passas och tas omhand av förälder. Mindre barn kan tyvärr inte närvara under träningspassen. Föräldrar kan istället delta växelvis med det äldre barnet/barnen. 

mer information

Om TaudienTraining

TaudienTraining är baserat i Helsingborg och drivs av Marlene Taudien – en fantastisk inspiratör och duktig instruktör, som har lång och gedigen erfarenhet både som tränare och gruppresearrangör. Med TaudienTraining har du ett enormt träningsutbud att ta del av kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. Stämningen och det sociala är en viktig del av helgen, därför är instruktörerna med er så mycket som möjligt, vid träningarna, föreläsningarna och alla måltider. De finns alltid nära till hands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Instruktörer

Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna. Allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt!

LOUISE NILSSON
Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Louise är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och jobbar bakom kulisserna som Marknadsansvarig för TaudienTraining för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

Louise har arbetat med träning i barngrupper i många former under drygt 10 år; som konståkningstränare, tränare för tävlingshopprep, ledare för sportskolan Knatteskutt samt med att instruera och utforma barn- och familjeanpassad gruppträning på Filborna Arena i Helsingborg. En av hennes största passioner är att sprida rörelseglädje och att få vara en del i att se hur barn växer med den frihet som rörelse skapar…

Fler instruktörer kommer inom kort!

Poolbyggnad på innergård med utsikt över hav i skymning.
Brasa lyser upp lounge med fåtöljer och marmorbord.
Hotellrum på Hotel Riviera Strand.

På Hotel Riviera Strand trivs både stora och små och det finns mycket att göra tillsammans. Barnens favorit brukar vara poolhuset där man får plaska så mycket man vill, mjukglassmaskinen och de stora öppna ytorna. De vuxna brukar uppskatta den ljusa och avslappnade miljön, loungen med alla sköna sittplatser och familjesviterna med eget sovrum för barnen. Direkt utanför dörren har ni sandstrand, hav och underbart vacker natur. Här kommer ni ha det bra, allihop.

Vad vill du boka? >