Träningsweekend med TaudienTraining

Dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje. Unna dig en helg med fokus på hälsa och ditt välmående. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge.

Under helgen erbjuder vi 21 olika träningspass att välja på som: yoga, danspass, löpning, funktionell träning, box och inspirerande föreläsningar och workshops. Träningen kommer hållas både inomhus och utomhus i den underbara omgivningen av hotellet. Våra träningshelger passar alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet och vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling! Programmet genomförs av instruktörer, personliga tränare, kostrådgivare från TaudienTraining.

Om paketet

Datum

Träningshelger 2021:
12–13 juni fullbokat
21–22 augusti fullbokat
2–3 oktober
20–21 november

Taudien familjehelg – OBS flyttat datum:
11–12 september

Detta ingår

  • Alla träningspass
  • Föreläsningar/workshops
  • InBody vägning
  • Fri tillgång till poolhus, bastu, varma utomhusbad och gym
  • Förmiddagsfika båda dagarna
  • Lunchbuffé på Restaurang Riviera båda dagarna
  • Eftermiddagsfika
  • Tvårätters meny
  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé

Priser 2021

Enkelrum 3 895 kr/person
Dubbelrum 3 395 kr/person
Tre-/fyrbäddsrum 3 095 kr per person
Fem-/sexbäddsrum 2 995 kr per person

Mer information

Stanna längre

Njut lite extra och kom en dag tidigare.
Tilläggsdygn: Kontakta oss på bokning@rivierastrand.se för pris och bokning.

Om TaudienTraining

TaudienTraining är baserat i Helsingborg och drivs av Marlene Taudien – en fantastisk inspiratör och duktig instruktör, som har lång och gedigen erfarenhet både som tränare och gruppresearrangör. Med TaudienTraining har du ett enormt träningsutbud att ta del av kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. Stämningen och det sociala är en viktig del av helgen, därför är instruktörerna med er så mycket som möjligt, vid träningarna, föreläsningarna och alla måltider. De finns alltid nära till hands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med. Läs mer på www.taudientraining.se.

Två personer tränar boxning utomhus i solen
kvinna instruerar yoga inför grupp
Grupp personer tränar på grusväg

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).