Har du träffat flamingo?

Gillar du flamingor, hopp och bus?

Låt oss få presentera tokiga, läckra och roliga Flamingo. Flamingo kom till Hotel Riviera Strand en kall vinterdag 2015 och har nu bestämt sig för att stanna. Här finns varma pooler för att värma frusna ben, god mat, klättervägg för långa och korta flamingoben och inte minst en glassmaskin. Dessutom har Hotel Riviera Strand hur många rum som helst att leka i, Sveriges längsta sandstrand och en tokrolig skog att upptäcka.

Flamingoklubben

På höstlovet, sportlovet och påsklovet drar Flamingo och alla ledare igång Flamingoklubben, en aktivitetsklubb där det händer massor av kul för barn i alla åldrar. Här får barnen leka och busa med nya kompisar och visst kan det vara skönt att få en stund för sig själv som förälder medan barnen sysslar med roliga aktiviteter.

Naturligtvis får lekfulla vuxna också vara med på våra upptåg om barnen önskar.

Familjeaktiviteter med Flamingoklubben

Under utvalda lov kan du som gäst hos oss på Hotel Riviera Strand uppleva roliga, aktiviteter för hela familjen med Flamingoklubben och Sportlandet. Varför inte gå ihop två eller tre familjer och få en härlig upplevelse samtidigt som ni lär känna varandra!

Aktiviteterna leds av Care of Sport. För frågor om de olika aktiviteterna, kontakta ledarna i Sportlandet eller receptionen.

Här hittar du mer information om Care of Sport.

Sportlandet

Under höstlov, sportlov och påsklov bygger vi på Hotel Riviera Strand upp vårt eget sportland med massor av fartfyllda lovaktiviteter för alla våra små och stora gäster. Sportlandet ger en riktig energikick med massor av motion och rörelser för barnen och lekfulla vuxna!

Flamingoklubben på Hotel Riviera Strand

Vill du hänga med mig?

För att delta i aktiviteter på Flamingoklubben behövs ingen föranmälan.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.