Har du träffat flamingo?

Flamingoklubben

Vissa dagar under höstlovet, sportlovet och påsklovet drar vi igång Flamingoklubben – en ledarledd aktivitetsklubb där det händer massor av kul för barn i alla åldrar. Här får barnen leka och busa med nya kompisar. Naturligtvis får lekfulla vuxna också vara med på våra upptåg, om barnen önskar!

Aktiviteterna leds av Care of Sport. För frågor om de olika aktiviteterna, kontakta ledarna i Sportlandet eller receptionen.

Vem är den där Flamingo?

Låt oss få presentera tokiga, läckra och roliga Flamingo. Flamingo kom till Hotel Riviera Strand en kall vinterdag 2015 och har nu bestämt sig för att stanna. Här finns varma pooler för att värma frusna ben, god mat, klättervägg för långa och korta flamingoben och inte minst en glassmaskin. Dessutom har Hotel Riviera Strand hur många rum som helst att leka i, Sveriges längsta sandstrand och en spännande skog att upptäcka.

Sportlandet

Under höstlov, sportlov och påsklov bygger vi på Hotel Riviera Strand upp vårt eget sportland med massor av fartfyllda lovaktiviteter för alla våra små och stora gäster. Sportlandet ger en riktig energikick med massor av motion och rörelser för barnen och lekfulla vuxna!

Program

I paketet ingår fri tillgång till Sportlandet och Flamingoklubben. Här hittar du hela det fullmatade programmet med upptåg, sporter och äventyr!

(kommer snart)

Flamingoklubben på Hotel Riviera Strand

Vill du hänga med mig?

För att delta i aktiviteter på Flamingoklubben behövs ingen föranmälan.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).