Fullt ös i sportlandet

Busiga lovaktiviteter i sportlandet

I sportlandet är det ofta fullt ös – här kan hela familjen träna, chilla och pyssla. Eller varför inte ta en paus och låta de familjemedlemmar med extra energi leka och träna under några timmar medan ni andra njuter av en stilla lyxig stund i loungen framför brasan, eller i den varma japanska poolen. Dagen kan ju alltid avslutas med en familjeturnering i pingis, mjuktennis, jonglering eller innebandy.

Under höstlov, sportlov och påsklov bygger vi på Hotel Riviera Strand upp vårt eget sportland med massor av fartfyllda lovaktiviteter för alla våra små och stora gäster. Sportlandet ger en riktig energikick med massor av motion och rörelser för barnen och lekfulla vuxna!

Aktiviteter under loven för både barn och vuxna

I vårt Sportland kan barnen och prova på många olika sporter såsom bordtennis, prickskytte, minitennis, innebandy och minifotboll.

Självklart får lekfulla vuxna också vara med. Här får man lov att ha spring i benen! Kom förbi, träna och utmana dina vänner, syskon eller varför inte mamma, pappa och släkten i någon sport.
Under loven kommer vi att arrangera dagliga schemalagda aktiviteter och tävlingar för dig som är i Sportlandet.

Flamingoklubben

Under utvalda lov arrangerar Flamingoklubben kul aktiviteter varje dag, både i sportlandet och utanför.

Bra att veta

  • För hotellgäster som bokat lovpaketen är alla aktiviteter i Sportlandet gratis.
  • Dagsbesökare till vårt Sportland betalar 75 kr/person och dag.
  • Barn från 6 -14 år får gärna vara själva i vårt Sportland.
  • Barn och syskon under 6 år är jätte välkomna i föräldrars eller syskons sällskap.
  • Utbildade ledare och all sportutrustning finns på plats under loven.
  • I Sportlandet finns det alltid kostnadsfri tillgång till frukt, vatten, kaffe och te.

Sportlandet

Sportlandet är öppet under höstlov, sportlov och påsklov. Utomhus har vi alltid pingisbord, mini-tennis och fotbollsmål. Och du, glöm inte bort vår fantastiska sandstrand precis utanför hotellet!

Öppettider och priser

Dagsbesökare:
75 kr/person

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.