Fullt ös med sport och aktiviteter

Aktiviteter och sport på hotellet

På hotellet finns gott om plats för sport och aktivitet, både inomhus och utomhus. Ute på innergården finns bland annat pingisbord, fotbollsmål, minitennis och frisbeegolf. Inomhus finns bland annat biljard, fotbollsspel och aktivitetsrum.

Sportlandet kallar vi vårt stora aktivitetsrum där hela familjen kan leka, hänga och sporta. Här kan du spela minitennis, pingis, fotboll, innebandy, basket, göra gymnastik och klättra i ribbstolar. Sportlandet har öppet under hösten och vintern, till och med ungefär mitten av april.

Utbudet av sporter och aktiviteter kan variera med säsongen.

Sportlandet

Nu har Sportlandet öppnat igen! Här finns bland annat minitennis, pingis, fotboll/innebandy och basket. Nytt för hösten 2020 är plintar, gymnastikmattor och ribbstol (allt har inte kommit än, men är på väg).

Sportlandet är öppet varje dag från oktober till ungefär mitten av april. Se aktuella öppettider på hotellet.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).