Fullt ös med sport och aktiviteter

Aktiviteter och sport på hotellet

I aktivitetsrummet är det ofta fullt ös – här kan hela familjen leka, hänga och sporta. Eller varför inte ta en paus och låta de familjemedlemmar med extra energi leka och träna under några timmar medan ni andra njuter av en stilla lyxig stund i loungen framför brasan, eller i den varma japanska poolen. Dagen kan ju alltid avslutas med en familjeturnering i pingis, mjuktennis, jonglering eller innebandy.

Aktivitetsrum

Aktivitetsrummet är öppet utvalda veckor. Utomhus har vi alltid pingisbord, minitennis och fotbollsmål. Och Sveriges längsta sandstrand, så klart.

Just nu håller vi på att bygga om i aktivitetsrummet. Information om alla nya roligheter kommer så snart det är klart!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).