Fullt ös med sport och aktiviteter

Piska pappa i pingis, spöa syrran i svanhopp och bräck brorsan i biljard! Har du myror i benen och älskar att röra på dig, har du kommit helt rätt. På Hotel Riviera Strand finns gott om plats för sport och aktivitet, både inne och ute, där hela familjen kan vara med.

Aktiviteter och sport på hotellet

I Sportlandet kan hela familjen ha kul tillsammans med minitennis, innebandy, pingis andra aktiviteter. Utbudet kan variera lite från gång till gång, men det är alltid en plats där både stora och små kan ha kul ihop!

På hotellet finns också ett lekrum där barnen kan pyssla, spela spel, umgås och leka. Det finns även biljard, fotbollsspel och pingis på hotellet. Sedan har vi poolhuset, där lek och stoj är strikt tillåtet! Det kan du läsa mer om här.

Utmana familjen på en femkamp eller tipspromenad som ni genomför själva. Mer information får ni i receptionen!

Aktiviteter i närheten

  • Precis nedanför hotellet ligger den breda, långa sandstranden och väntar på den som vill bada, leta efter strandfynd, bygga sandslott eller gå på upptäcktsfärd.
  • I den lilla lummiga Malenskogen bakom hotellet finns stigar, cykelväg och en aktivitetsrunda som passar hela familjen.
  • Ta gärna en promenad genom Malenskogen bort till den nya hängbron över Öresjön – sjukt härligt gung!
  • Vid Malenbadet har en ny lekplats öppnat, med bland annat linbana, rutschkana och klätterställning.

Vill ni åka på utflykt?

Oh, då finns det massor att välja mellan! Här kommer våra bästa tips.

GÅ PÅ UPPTÄCKTSFÄRD

Riviera Field Research

Utanför hotellet väntar spännande äventyr som slår Pokémon Go med hästlängder! En skog full av ekorrar, kaniner och hackspettar och en strand med uppsköljda skatter… Hitta dem alla, lös utmaningarna och få fina belöningar! Ladda ner och skriv ut vårversionen av Riviera Field Research – eller fråga efter den i receptionen.

Vad vill du boka? >