Fullt ös i sportlandet

Busiga lovaktiviteter i sportlandet

Under våra familjeveckor bygger vi på Hotel Riviera Strand upp vårt eget Sportland med massor av fartfyllda lovaktiviteter för alla våra små och stora gäster.

I Sportlandet är det ofta fullt ös – här kan hela familjen träna, leka, hänga och sporta. Eller varför inte ta en paus och låta de familjemedlemmar med extra energi leka och träna under några timmar medan ni andra njuter av en stilla lyxig stund i loungen framför brasan, eller i den varma japanska poolen. Dagen kan ju alltid avslutas med en familjeturnering i pingis, mjuktennis, jonglering eller innebandy.

Aktiviteter under loven för både barn och vuxna

Sportlandet ger en riktig energikick med massor av motion och rörelser för barnen och lekfulla vuxna! Här kan barnen prova på många olika sporter såsom bordtennis, prickskytte, minitennis, innebandy och minifotboll.

Självklart får lekfulla vuxna också vara med. Här får man lov att ha spring i benen! Kom förbi, träna och utmana dina vänner, syskon eller varför inte mamma, pappa och släkten i någon sport.
Under loven arrangerar vi schemalagda aktiviteter och tävlingar för dig som är i Sportlandet.

Flamingoklubben

Under utvalda lov är även Flamingoklubben igång med kul aktiviteter, både i sportlandet och utanför.

Bra att veta

  • För hotellgäster som bokat lovpaketen är alla aktiviteter i Sportlandet gratis.
  • Dagsbesökare till vårt Sportland betalar 75 kr/person och dag.
  • Barn 6–14 år får gärna vara själva i Sportlandet.
  • Barn och syskon under 6 år är jättevälkomna i föräldrars eller syskons sällskap.
  • Utbildade ledare och all sportutrustning finns på plats under loven.
  • I Sportlandet finns det alltid kostnadsfri tillgång till frukt, vatten, kaffe och te.

Sportlandet

Sportlandet är öppet utvalda veckor. Utomhus har vi alltid pingisbord, mini-tennis och fotbollsmål. Och du, glöm inte bort vår fantastiska sandstrand precis utanför hotellet!

Öppettider och priser

Dagsbesökare:
75 kr/person

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).