Serveras fredag-onsdag från 18.00. Med reservation för ändringar. Se aktuella datum och öppettider.
Kvällar då vi serverar Skaldjursbuffé erbjuds en begränsad à la carte-meny.
Förrätter
Friterad kronärtskocka, bagna cauda, svamp, parmesan, tomat och örter 129:-
Halstrad pilgrimsmussla, miso- och vitlökscréme, tapioka, salladslök, äpple, gurka och friterad wonton149:-
Kryddstekt hjortcarpaccio, rotfruktschutney, picklad morot, färskost och friterad persilja 159:-
Löjromstaco, rökig crème fraiche, friterad jordärtskocka, dill, gräslök och picklad lök 165:-
Klassiker
Räksmörgås, handskalade räkor, rågbröd, majonnäs, ägg, citron, dill, rödlök, sallad 1/1 225:-, 1/2 135:-
Kravburgare, briochebröd, gruyereost, bacon, rödlöksmarmelad, aioli, saltgurka, sallad, tomat, pommes 185:-
Varmrätter
Rostad blomkål, svampbuljong, gräddkokt svamp, kål, matvete, och pumpapuré 269:-
Rödtunga, friterad rödräka, bakad rotselleri, potatiskompott, skaldjursskum, rotfruktscrudité 289:-
Smörstekt sejrygg, potatispuré, beurre blanc med lättrökt rom och gräslök, broccoli och romanesco 295:-
Oxfilé med potatiskrokett, persiljerot, gulbeta, pulver på ankfett och tryffelsky 315:-
Ankbröst ankleverterrine, palsternackspuré, spetskål, kikosmajs, krusbärschutney och portvinssky 325:-
Desserter
Citronkaka med digestivekex, hallonsorbet, italiensk maräng och citroncrumble 125:-
Chokladkaka med kolarippel, havtornskräm och sorbet, maräng och kolasås 125:-
Äppelterrine karamelliserad chokladmousse, brynt smörpulver, torkade äpplen och hasselnötsglass 125:-
Glass/sorbet 45:-/kula
Praliner 25:-
– Har du någon allergi? Fråga gärna personalen –