Lunch måndag–fredag 11.30–14.00, 190 kr
Helglunch lördag–söndag 12.00–14.30, 245 kr
Lunch vecka 37
Måndag
Långa, skaldjurssås, crudite på äpple fänkål, Bjärepotatis
Kålpudding, rårörda lingon, sirapssky, kokt Bjärepotatis, persilja
Tisdag
Ansjovisbakad kolja, persiljeaioli, primörer, dillkrisp, kokt Bjärepotatis
Pluma, mangosalsa, broccoli, rostat Bjärepotatis
Onsdag
Bakad sej, citrongrässås, thaibasilika, kokt Bjärepotatis
Bœuf Bourguignon, potatispuré, syltlök, svamp, sidfläsk
Torsdag
Torsk, potatis, brynt smör, betor, kapris, pepparrot
Kyckling pot au feu, grönsaker från Bjäre
Fredag
Krämig fisksoppa, räkor, musslor, citron, morot, fänkål, dill
Biff Teriayaki, nötinnanlår, basmatiris, salladslök, sesam
Lördag
Panerad spätta, remouladsås, citron, kokt Bjärepotatis
Fläskfilé, klyftpotatis, schalottenlök, bacon, kantarellsås
Söndag
Varmrökt & gravad Neptunlax, romsås, dillkokt Bjärepotatis
Picanha, timjansky, rostade rotfrukter, vitlökssmör
Vegetariskt alternativ
Måndag/Torsdag/Sön
Het pumpasoppa, chili, koriander, pumpafrön
Tisdag/fredag
Spanakopita – spenat, svamp och fetaostpaj
Onsdag/Lördag
Rostad spetskål, morotspuré, solrosfrön, riven alpost
Lunch vecka 38
Måndag
Pocherad kolja, riven pepparrot, musselsås, kokt Bjärepotatis
Stekt fläsk, raggmunk, rårörda lingon
Tisdag
Långa, vitvinssås, broccoli, spetskål, potatis
Butter Chicken, kryddkokt ris, koriander
Onsdag
Gratinerad spätta, tomat, purjolök, räkor, kokt Bjärepotatis
Äppelbakad fläskkarré, kål, äpple från Bjäre, rostad potatis, äppelcidersås
Torsdag
Bakad sej, pumpa, lök, timjan, brynt smör, kokt Bjärepotatis
Kycklinglår, citron, timjan, kycklingsky, rostad potatis
Fredag
Dagens fångst, potatisstomp, räkor, dill, gröna ärtor, vitvinssås
Skånsk kalops, högrev, kokt Bjärepotatis, picklade rödbetor, persilja
Lördag
Havets Wallenbergare, potatispuré, skirat smör, fänkål, dill
Tenderstrip, chimichurri, sotad citron, friterad potatis, rödvinssky
Söndag
Halstrad lax, risoni, grädde, citron, spenat, semi torkade tomater
Köttfärslimpa, kokt Bjärepotatis, timjansås, pressgurka
Vegetariskt alternativ
Måndag/Torsdag/Söndag
Quinoa, betor, gratinerad getost, honung, solrosfrön
Tisdag/Fredag
Tomatrisotto, svartkål, parmesan
Onsdag/Lördag
Zucchinifritters, äpple & kålsallad, yoghurtkräm, mynta