Lunch måndag–fredag 11.30–14.00, 190 kr
Under lovveckor (höstlov, sportlov och påsklov) serveras lunch mellan 12.00–14.30.
Helglunch lördag–söndag 12.00–14.30, 245 kr 120 kr/barn
Inklusive bröd, smör, salladsbuffé, ost, kex, kaffe och kaka
Lunchmeny v. 17
Annandag påsk – helglunch 245 kr
Kolja, citronsås, tomat, örter, kokt Bjärepotatis
Pluma, rostad potatis, grönpepparsås, broccoli
Tisdag
Sej, äggsås, gröna ärtor, kokt potatis
Rödvinsbräserad oxkind, potatispuré, rökt sidfläsk, bakad lök, dragon
Onsdag
Pocherad spätta vitvinssås, gurksallad, kokt potatis
Buldak Chicken, ingefära, chili, sesam, kimchi, mozzarella, vårlök, klibbigt ris
Torsdag
Fransk fisksoppa, fisk, skaldjur, musslor, aioli, morötter, fänkål
Kalvfärsbiffar, svampsås, sockerärtor, kokt Bjärepotatis
Fredag
Torsk, gräslök, potatis, nobissås, spenat, salladslök
Örtmarinerat kycklingfilé från Bjärefågel, fänkålsallad, citron, oliver, rosmarin, örtrostad potatis, kycklingsky
Lördag
Långa, rödbeta, kapris, dill, brynt sojasmör, kokt Bjärepotatis
Fläskfilé, potatisgratäng, Molin rouge, haricots verts
Söndag
Sojamarinerad lax, sesammarinerad broccoli, sojamajonnäs, lime , basmatiris
Kalv tri tip, timjanrostade rotfrukter, skysås, örtsmör
Vegetarisk alternativ
Måndag/Torsdag
Friterad fetaost, örtig couscous, tsatsiki, vårprimörer
Tisdag/Fredag/Söndag
Ängasoppa, med grönt från Bjäre
Onsdag/Lördag
Buldak på blomkål, ingefära, chili, sesam, kimchi, mozzarella, vårlök, klibbit ris
Våra luncher inför nästföljande vecka presenteras senast torsdagar