Gång till stranden på sensommaren

Hotelldirektören om konferenshösten 2020

Jag tror på mötets kraft och brinner för den kraft och energi som personliga möten mellan människor ger.

Digitala konferenser fungerar bra för vissa möten men kan aldrig inspirera, motivera och entusiasmera människor på samma vis som sker när individer kommer tillsammans.

Jag och mina medarbetare saknar våra mötesgäster och längtar tills vi får träffas igen. Vi står redo att ta emot Er med de anpassningar som krävs för att kunna genomföra vårt uppdrag. Som vanligt är vårt fokus på att leverera ett värdskap i minsta detalj och att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster.

Hösten 2020 erbjuder vi Er följande:

  • Bo i enkelrum till priset av delat rum (gäller konferenser söndag–tisdag i augusti–december 2020 i mån av plats).
  • Fri uppgradering till större möteslokal, för större avstånd mellan varandra.
  • Lunch och middag serveras vid bordet, där ni sitter med utökat avstånd. 
  • Vid förfrågan kan ni även få frukost och fika portionsvis, i stället för buffé. 
  • Teambyggande aktiviteter utomhus, eller på säkert avstånd mellan deltagarna.

Hotel Riviera Strands stora rum, fantastiska miljö, fina lokaler och serviceandan är återkommande kommentarer som jag är väldigt stolt över. Läget är perfekt: nära tågstationen, med milslång sandstrand direkt utanför och omgivet av fantastisk natur. Med familjär anda och personlig service, skapar vi en atmosfär där människor trivs och vill vara på.

Välkomna!

Marcus Bengtsson
hotelldirektör Hotel Riviera Strand

PS! Här hittar du mer information om säkerhetsåtgärder angående Corona (Covid 19).

Marcus tre tips i höst:

Bjärehalvöns vandringsleder. Hisnade vyer, böljande fält, djupa raviner, trolska skogar och hav, hav och åter hav. På Bjärehalvön finns 130 kilometer markerad storslagen natur. För avkoppling, återhämtning eller Walk and Talk!

Golf. 126 golfhål inom 15 minuter på en halvö! Bjärehalvön är ett mecka för golfare med flera banor av hög internationell klass. Utsikten över Laholmsbukten eller Skälderviken, bronsåldersgravar, betande djur eller blommande äppellundar kryddar golfupplevelsen. Addera till detta riktigt bra golfkrogar och banor som är tillgängliga näst intill året runt.

Norrvikens trädgårdar. Norrviken är berömt för sina unika stilträdgårdar, skapade av Rudolf Abelin. Här njuter man av blomsterprakt, promenadslingor, kultur och utställningar. Att vistas här är naturlig friskvård, en lisa för själen.

Vad vill du boka? >