Hund i säng

Husdjur – boka hundrum

Det är klart att alla i familjen ska få följa med! Vi har flera hotellrum och lägenhetssviter där hundar är välkomna. Kopplade och lugna hundar är även välkomna att sitta med sina mattar och hussar i loungen (ej framför baren). Tyvärr får bästa kompisen inte hänga med till poolen, men förtrösta icke. Hundbad, rastplats och fina promenader finns utanför dörren.

Boka hundrum

I några av våra rum och sviter är hundar välkomna att bo mot en extra avgift (500 kr per vistelse för extra städning). Hundskålar finns, men hundbädd får ni ta med egen. Av hänsyn till allergiker får hunden inte följa med till restaurangen, däremot är hunden välkommen att sitta med sina hussar och mattar i loungen (ej framför baren). Hunden ska alltid vara kopplad.

Välkommen att kontakta bokningen, så hjälper vi dig att boka ett hundrum: telefon +46 431 55 82 13, e-post bokning@rivierastrand.se.

OBS! Hundrum går endast att boka enligt hänvisningarna ovan och inte online.

Tips för hundägare

Hundrastplats: I Malenskogen, precis bakom Hotel Riviera Strand, hittar du Hundängen (se karta nedan). En stor fin hundrastplats som är inhägnad och där du kan rasta din hund utan koppel.

Promenader: Det finns fina promenader längs med strandpromenaden, genom skogen och längs med ån. Strandpromenaden och vissa stigar är upplysta kvällstid.

Stranden: Den 1 maj–15 september får hundar inte vistas på stranden mellan klockan 08.00–18.00. Efter det, lagom till kvällspromenaden, är hunden välkommen på stranden. Resten av året är det fritt för hundar dygnet runt.

Hundbad: På fem minuters promenad från hotellet finns ett hundbad, dit hundar alltid är välkomna – året om. Hundbadet ligger vid sandstranden vid Stensåns mynning och 150 meter norrut (se karta nedan). En långgrund och populär badplats för både två- och fyrbenta. Det går även att svalka sin vän i Stensån, nedanför hundängen. Dock kan det vara lite lerigt.

 

Satellitbild över hotell och hundområden vid Riviera
Karta: Google Maps

Vad vill du boka? >