Bildgalleri

Investera i ett bra möte

Undersökningar visar att miljön påverkar oss mer än vad man tidigare trott. Lämna kontoret och låt idéerna växa i vår avslappnade miljö med havet och skogen som närmsta granne.
Spika målen, finputsa strategierna och svetsa samman personalen så att ni tillsammans kan skapa ett fantastiskt resultat.

Vi tar hand om allt det praktiska så att du kan fokusera på innehållet i mötet.

Inget möte är det andra likt och vi ser framemot att få hjälpa dig med att skapa den bästa inramningen av just ert möte! Ring, maila eller kom förbi på en visning så bjuder vi på bästa fikat!

Regionalt Försäljningsansvarig

Andreas Andersson

Regionalt Försäljningsansvarig

Malin Anderud

Marknad- och försäljningschef

Mariette Glans-Lublin

Regionalt Försäljningsansvarig Danmark

Helle Fromberg-Hammarström

Mötesrum

Mötesrum

På Riviera Strand erbjuder vi 10 lokaler för 2-150 personer. Är ni en grupp mellan 150-200 personer så förvandlar vi vår restaurang till ett fantastiskt mötesrum. Självklart med den teknik som behövs för ert arrangemang. Utöver det har vi stora härliga lounger som passar perfekt när man ska arbeta i grupp eller bara njuta av en fika eller fördrink.

Hyr hela hotell Riviera Strand för konferensen

Hyr hela hotellet


Är ni en grupp som består av minst 100 personer som bor i minst 100 rum så kan ni få lyxen av att ha hotellet helt för er själva! Profilera och pynta våra utrymmen med ert material för bästa effekt. Känn er som hemma fast borta!

Upplevelser

Aktiviteter för både kropp & knopp

Integrera aktiviteter med syftet med ert möte. Hitta en balans mellan natur och teknologi och få en upplevelse som bildar era gemensamma historier och stärker gruppkänslan och företagskulturen.
Vår samarbetspartner Spirit Event erbjuder ett brett urval av aktiviteter som de gärna berättar mer om. Inspireras och hitta kontaktuppgifter på www.spirit-event.com

Om tiden tryter har vi ett stort poolhus, biljardbord och fotbollsspel som kan locka fram tävlingsinstinkten hos nästan vem som helst.

Konferensaktivitet shipyard challange

Bara ni på hela hotellet

Hos oss kan ni få vara helt i fred. Vi har konferensrum för 350 personer, och sängplatser för 660. Och vi ordnar gärna kvällsunderhållning om ni vill.

Koppla av mellan varven

Lounge med mysig brasa. Varmt vatten i utomhusjacuzzin. Klassiska drinkar i baren. Hos oss finns goda möjligheter att slappna av och umgås med kollegor. Och samla krafter inför nästa mötespass.

Bardisk med blommor och glas
RIB-båt som konferensaktivitet i Båstad

Mat & dryck

Bjäregourmet, så klart

Belöna dina medarbetare med närodlade, kärleksfullt tillagade måltider. God mat är bra för kreativiteten och sammanhållningen, tror vi.

Öppettider

Restaurang Riviera

Frukost
Serveras alla dagar klockan 07.00-10.00

Lunch
Vi serverar lunch måndag till fredag mellan 11.30-14.00

Afternoon Tea
Lördagar klockan 12.00-15.00.

Kväll
Från kl 18.00. Köket stänger kl 22.00 men sitt gärna kvar!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.