Gym och personlig tränare

Ett modernt hotell ska ha ett modernt gym. Och det hittar du hos oss. Här kan både hotellets gäster och Båstads lokalbefolkning styrketräna och få tillgång till personlig tränare. Som gäst på hotellet har du fri tillgång till gymmet. För dig om inte bor på hotellet erbjuder vi träningskort som kan lösas antingen per träningstillfälle eller för längre perioder.

Modernt och välutrustat gym

Gymmet är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning men också för möjlighet till träning med fria vikter. Men du också löpband, motionscyklar och en roddmaskin för att konditionsträning. Maskinerna är försedda med tydliga instruktioner över hur de ska användas. I direkt anslutning till gymmet finns dusch och omklädningsrum för både damer och herrar.

Moderna gymmaskiner på Riviera Strand i Båstad

Personlig tränare för inspiration och struktur i din träning

En personlig tränare (PT) hjälper dig med vägledning inom träning, hälsa och kost. Vår PT hjälper dig oavsett om du vill öka din stryka, din rörlighet, lära dig en ny träningsform eller om du helt enkelt vill få struktur och ny inspiration i din träning. Vi vill gärna att begreppet PT, utöver personlig tärnare, också ska betyda en proffessionel träningspartner som effektivt kan hjälpa dig att nå dina mål genom ökad kunskap om träning och kost. Vår PT hjälper, stöttar och peppar så att du når dina träningsmål.

PT Tom Norberg från Elements Training

Vår PT Tom Norberg har lång eftarenhet som personlig tränare, kostrådgivare, hälsocoach och träningskonsult och har sin bas i Båstad, där han driver Elements Training.

“Jag älskar träning, allt inom träning och en av mina stora passioner är att inspirera och motivera andra till rörelse, hälsosammare liv och att nå sina drömmars mål”, säger Tom.

Tom vet vad han pratar om eftersom han själv sysslar mycket med konditionsidrott, multisport och triathlon. Han kan hjälpa dig med att lära gymmet, komma igång med träningen och att få ett skräddarsytt träningsprogram med fokus på:

  • funktionell träning
  • mental träning
  • prestationsträning
  • styrketräning
  • viktnedgång
Elements Training PT

Kontakta Tom
tom.elementstraining@gmail.com
+46723135237

Extra allt

Kombinera gym och pool

Du kanske vill passa på att ta en simtur i poolen, bastu eller slappna av i de japanska baden i samband med din träning? Då har du möjlighet att lösa ett kombinerat gymkort.

Observera att åldersgränsen för att träna i gymmet är 15 år.

Priser

Personlig träning
1 timme 600 kr
10 timmar 5 000 kr

Gym
Gym helår 4 000 kr
Gym halvår 2 100 kr
Gym entré  200 kr

Gym/pool
Gym/pool 12 mån 4 800 kr
Gym/pool 6 mån 3 000 kr
Gym/pool 1 mån 995 kr
Gym/pool 1 gång 250 kr
Gym/pool 10-klippkort 2 200 kr

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).