Gym och personlig tränare PT i Båstad

Gym och personlig tränare

Ett modernt hotell ska ha ett modernt gym. Och det hittar du hos oss. Här kan du träna styrka och kombination och även få tillgång till en personlig tränare. Som gäst på hotellet har du fri entré till gymmet.

Modernt och välutrustat gym

Gymmet är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning men också för möjlighet till träning med fria vikter. Men du också löpband, motionscyklar och en roddmaskin för att konditionsträning. Maskinerna är försedda med tydliga instruktioner över hur de ska användas. I direkt anslutning till gymmet finns dusch och omklädningsrum för både damer och herrar.

Moderna gymmaskiner på Riviera Strand i Båstad

Personlig tränare för inspiration och struktur i din träning

En personlig tränare (PT) hjälper dig med vägledning inom träning, hälsa och kost. Vår PT hjälper dig oavsett om du vill öka din stryka, din rörlighet, lära dig en ny träningsform eller om du helt enkelt vill få struktur och ny inspiration i din träning. Vi vill gärna att begreppet PT, utöver personlig tärnare, också ska betyda en proffessionel träningspartner som effektivt kan hjälpa dig att nå dina mål genom ökad kunskap om träning och kost. Vår PT hjälper, stöttar och peppar så att du når dina träningsmål.

PT Tom Norberg från Elements Training

Vår PT Tom Norberg har lång eftarenhet som personlig tränare, kostrådgivare, hälsocoach och träningskonsult och har sin bas i Båstad, där han driver Elements Training.

”Jag älskar träning, allt inom träning och en av mina stora passioner är att inspirera och motivera andra till rörelse, hälsosammare liv och att nå sina drömmars mål”, säger Tom.

Tom vet vad han pratar om eftersom han själv sysslar mycket med konditionsidrott, multisport och triathlon. Han kan hjälpa dig med att lära gymmet, komma igång med träningen och att få ett skräddarsytt träningsprogram med fokus på:

  • funktionell träning
  • mental träning
  • prestationsträning
  • styrketräning
  • viktnedgång
Elements Training PT

Kontakta Tom
tom.elementstraining@gmail.com
+46723135237

Priser

För närvarande har vi begränsade möjligheter att ta emot gäster utifrån till pool och gym. Med anledning av detta erbjuder vi just nu inga gymkort till försäljning.

Öppettider

Aktuella öppettider för poolhus och gym hittar du på sidan Öppettider.
Åldersgränsen för att träna i gymmet är 15 år.

Vad vill du boka? >