Bildgalleri

Välkommen till ett hotell med pool – både inomhus och utomhus. Från maj till sista september kan du sträcka ut dig under bar himmel i vår nya utomhuspool, inramad av en generös pergola med utomhusbar och sittplatser. På soldäcket finns solsängar, svajande parasoller och en plaskpool för de yngsta badgästerna. Året runt kan du simma, plaska och bubbla i poolhusets inomhuspool, barnpool, bastu och japanska utomhusbad.

Nyhet: Utomhuspooler för stora och små

Den 1 juni 2024 öppnade våra nya utomhuspooler, omgärdade av en härlig pergola och med sköna sittplatser, solsängar och en utomhusbar.

 • Utomhuspoolerna har öppet 1 maj till 30 september. Se öppettider
 • Stor utomhuspool 18×6 meter med ett fallande djup 110–170 cm. Temperatur ca 28°C.
 • Liten barnpool 7×5 meter med ett djup på 35 cm. Temperatur ca 28°C.
 • En pergola med bar och sittplatser runt den stora poolen.
 • Déco Open Air Pool Bar serverar mat och dryck från förmiddag till kväll.
 • Solsängar och parasoller på trädäcket runt barnpoolen.

Poolhuset – bad och värme året om

Vi gillar när det plaskas, klättras på väggar och kokas kaffe under vattnet. Därför är poolen inte heller traditionellt rektangulär, utan byggd för att passa barn.

 • Poolhuset har öppet året om. Se öppettider
 • Inomhuspool med bubbelsoffa och klättervägg. Poolen är 20 meter lång och ca 8 meter bred. Djupet är fallande från ca 75 cm–165 cm. Temperatur ca 31°C.
 • Plaskpool inomhus. En grund plaskpool för de allra minsta.
 • Stor torrbastu. Med fönster från golv till tak som vetter mot stranden och havet.
 • Två varma utomhusbad. Tänk jacuzzi, men stilla. Temperatur ca 37°C.
 • Trädäck med solstolar. Relaxa i solen.

Håll ett öga på barnen

Utomhuspoolerna och poolhuset är obemannade. Därför har du som förälder ansvar för dina barn. Barn under 13 år måste alltid ha en medföljande vuxen, oavsett simkunnighet.

poolentré

Fri poolentré för paketgäster

Boka ett av våra paket så ingår tillgång till poolområdet.

Poolentré logi- & frukostgäster

Om du bor på hotellet men inte har bokat ett paket, kan du lösa entré i mån av plats. Pris per dygn 195:- för vuxna, 125:- för barn.
Just nu kan vi tyvärr inte ta emot badgäster som inte bor på hotellet.

bilder poolhuset

You must allow targeting cookies in order to view this content.
Barn klättrar på klättervägg i pool.
Kvinna och barn bastar med utsikt över havet.
Japansk pool på terrass med hav och skog i bakgrunden
Bad i bubbelsoffa.

Hotel Riviera Strand i Båstad: Ditt perfekta hotell med pool 💦

Välkommen till Hotel Riviera Strand i Båstad, ett hotell med pool som erbjuder en avkopplande och aktiv vistelse på den vackra Bjärehalvön i nordvästra Skåne, bara en timme från Malmö och knappt två timmar från Göteborg. Här njuter du i lyxigt ombonad miljö med natursköna omgivningar, med havet och sandstranden direkt utanför dörren. Oavsett om du reser med familj, vänner eller partner, är Hotel Riviera Strand det perfekta valet för en minnesvärd vistelse i Båstad.

Avkoppling vid poolen

Poolhuset med uppvärmd inomhuspool är öppet året runt och erbjuder en stor simbassäng med klättervägg och bubbelsoffa, en liten barnpool, en härlig bastu med panoramafönster och två japanska utomhusbad. Poolområdet är utformat för att passa både vuxna och barn, vilket gör det till en perfekt plats för hela familjen att njuta av.

Under sommaren, från första maj till sista september, kan du njuta av bad under bar himmel i hotellets nybyggda utomhuspooler. Omgärdat av en härlig pergola finns en stor pool att sträcka ut sig i och en liten plaskpool för de minsta.

Rekreation och träning

Förutom simning i poolen kan du träna i vårt välutrustade gym, med moderna maskiner för både konditionsträning och styrketräning. Utanför dörren ligger Båstads motionsspår, en upplyst slinga genom lummig blandskog, längs med ån och havet.

Generösa lägenhetssviter

Hotel Riviera Strand erbjuder rum och sviter som är utformade för att ge dig mesta möjliga komfort, vare sig du kommer ensam eller med en hel stor familj. Varje rum är smakfullt inrett och utrustat med bekvämligheter som pentry, gratis Wi-Fi, platt-TV och minibar. Många av våra rum har dessutom balkong eller terrass med vacker utsikt mot skog, strand eller innergård.

Aktiviteter och upplevelser i Båstad

När du bor på Hotel Riviera Strand har du nära tillgång till en mängd aktiviteter och sevärdheter i Båstad. Ta en promenad längs den långa sandstranden, besök de närliggande golfbanorna eller utforska de natursköna vandringslederna på Bjärehalvön. För tennisentusiaster är Båstad en känd destination med sin årliga tennisvecka och välrenommerade tennisbanor.

Kulinariska upplevelser

Vår restaurang erbjuder en förstklassig matupplevelse med fokus på lokala och säsongsbetonade råvaror. Njut av en god frukostbuffé, en läcker lunch eller en utsökt middag tillagad av våra erfarna kockar. Loungebaren erbjuder ett brett utbud av drycker, perfekt för att koppla av med efter en dag full av aktiviteter.

Boka hotell med pool på Hotel Riviera Strand

Letar du efter ett hotell med pool i Båstad? Då har du kommit rätt. Med våra förstklassiga faciliteter, bekväma rum och utmärkta läge är vi det perfekta valet för din nästa vistelse. Se våra paket som inkluderar tillgång till pool och en god middag.

Vad vill du boka? >