Great Ambiance

GRAM GROUP

Hotel Riviera Strand är en del av GRAM Group. En samling särpräglade hotell och restauranger på en enastående destination, Båstad & Bjärehalvön.

Tre särpräglade hotell och fem restauranger på en enastående destination, Båstad & Bjärehalvön. Omgivna av hav, historia, matkultur och upplevelser. Alla med sin unika karaktär, men med en gemensam känsla. En känsla av äkthet, kvalitet och kunskap om mat, dryck, service och människor. Och precis som vi inte vill vara som alla andra, vill vi att du också ska känna dig speciell. Varmt välkommen till GRAM Group.

våra hotell

Får på strandäng i Torekov med Hallands väderö i bakgrunden.
Naturnära stillhet och personlig omtanke

TOREKOV HOTELL

Ett litet och personligt hotell med naturnära placering i vackra Torekov, längst ut på Bjärehalvöns spets. Hotellet stoltserar med en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger Bistron, en liten och personlig spaavdelning och 5 mötesrum för upp till 160 personer.

Torekov Hotell är valet för dig som söker stillhet och en personlig känsla. Som vill ha nära till golf och naturupplevelser. Även perfekt för större grupper som vill ha hela hotellet för sig själva.

Kallbadhuset i Båstad vid Hotel Skansen.
Där hamnen möter vidsträckt sandstrand

HOTEL SKANSEN

Hotel Skansen i  Båstad är vårt största hotell med 172 rum och konferensavdelning med 26 mötesrum för upp till 500 personer. Här är det liv och rörelse året om med konferenser, event, lokalbor, spa- och matgäster, som skapar en alldeles speciell atmosfär.

Hotellet som har anor från början av 1900-talet är strategiskt beläget mellan strand och hamn, och erbjuder spa, kallbadhus och den välrenommerade restaurangen Sand.

Flygbild på Hotel Riviera Strand i Båstad med Bjärehalvön och havet i bakgrunden.
Med anor från simkostymens tid

HOTEL RIVIERA STRAND

En kort cykeltur från Båstad hamn ligger nyöppnade Hotel Riviera Strand. Ett generöst hotell på alla sätt: ljust och luftigt i modern art déco-stil, med gott om plats för såväl företagsgrupper, träningsgäng som lovlediga familjer.

Här finns 145 lägenhetssviter med totalt 650 bäddar, 11 konferenslokaler, poolhus, barnfaciliteter och restaurang Riviera. Allt invid den finkorniga sandstranden som förr kallades Sveriges Riviera.

våra restauranger

Vad vill du boka? >