Festklädda människor på trappa.

Fira med släkten

Ta med barnbarnen på resan, eller bjud in hela tjocka släkten till kalas. På en släktträff på Hotel Riviera Strand trivs alla, oavsett ålder. Ni har stora härliga ytor att umgås på och massor att göra tillsammans. Omringade av hav och natur, och med all service och bekvämligheter under ett och samma tak, kan ni bara slappna av och ha trevligt.

Bomben i poolen på Hotel Riviera Strand.

Ha kul tillsammans

Poolhuset erbjuder sköna bad både ute och inne med barnpool, stor simbassäng och varma utomhuskar. Den stora bastun har gott om plats, skön värme och utsikt mot strand och hav.

Biljardbordet, fotbollsspelet och pingisbordet lockar till spontanturneringar. Och vem gillar inte att gå en promenad på stranden, eller ta en cykeltur in till hamnen? Bara säg till om ni vill hyra cyklar som väntar på er utanför hotellet.

Kvinna och barn spelar sällskapsspel i lounge.

Plats för många att samlas

Hotellet erbjuder mycket rymd och generöst med plats, samtidigt som inredningen är ombonad och mysig. Den luftiga loungen är en populär samlingspunkt, med många olika sköna soffgrupper och fåtöljer. Perfekt för en långfika, schackturnering eller ett glas före middagen. Bor gör ni i lägenhetssviter som rymmer en hel familj – och fler därtill.

Ska ni ordna släktkalas för över 100 gäster (minst 100 rum), kan ni få lyxen av att ha hotellet helt för er själva!

Inredning och blomsterarrangemang på Restaurang Riviera.

Ät, drick och njut

I restaurang Riviera börjar dagen med en härligt omfångsrik frukostbuffé. Ingen stress, barnen kan springa iväg i förväg och leka. Här serveras även lunch och smakrika middagar med gourmet för de stora och buffé för de små. Loungebaren serverar er drycker, snacks och lättare rätter hela dagen lång. En perfekt plats att samlas i för en fika, cocktail eller glass.

Bokar ni något av våra paket så ingår middag. Och fri tillgång till glassmaskinen så klart.

bilder fira med släkten

Stor familj badar tillsammans i poolhus på Hotel Riviera Strand.
Brasa lyser upp sittgrupp i lounge med fåtöljer.
Barn i badrock tar mjukglass från glassmaskin.
Lounge inredd med art deco och färgglada blomsterarrangemang
Kvinna och barn bastar med utsikt över havet.
Barn och kvinna läser barnbok i lounge.

Vad vill du boka? >