Riveras hotellpaket med middag

Checka in i ett rum vid stranden och bara ha det gott. Svida om till badrock och glid ner till poolhuset, de varma utomhusbaden och bastun. Träna i hotellets stora fina gym, spring en runda i motionsspåret eller gå en skön promenad på stranden. Umgås över en drink i loungen före middagen. Sov gott i svit och avsluta med en härlig frukostbuffé.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Tvårätters meny i restaurang Riviera, se kvällens meny
  • Entré till poolhuset* (inomhuspool med massagestrålar, varma utomhusbad och bastu med panoramafönster)
  • Gym
  • Frukostbuffé

*) Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsade tider i poolhuset, som kan variera beroende på beläggning. Era pooltider tilldelas på plats och kan ej förbokas.

Pris och datum

Paketet är tillgängligt året runt, undantaget tennisveckan (v. 28 2021) samt julafton och nyårsafton.

Ord pris från 1 295 kr/person
Enkelrumstillägg 500 kr

SKÖNA MAJ KAMPANJ! 20% rabatt utvalda vardagar i maj och juni.

Vardagslyx för vuxna

Ett tips till dig som reser utan barn är att komma en helt vanlig vardag, då barnen är i skolan och en mer vuxen stämning råder på hotellet. Här bor du precis invid havet, med vacker natur runtomkring och massor av möjligheter till både avkoppling och aktivitet.

Under helgerna samt skolloven (höstlov v. 42 och 44, jullov, sportlov v. 7 och 8, påsk, sommar) är det många barnfamiljer på hotellet.

BOKA TRYGGT. Välj till avbeställningsskydd i onlinebokningen, så får du avboka fram till 09.00 på ankomstdagen.

bilder

Japanska utomhusbad
Hotell lounge inredd i art déco
Poolhus med utsikt över strand och hav
Maträtt på bord i restaurang

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).