Om Hotel Riviera Strand

Med anor från simkostymens tid

Välkommen till vårt klassiska badortshotell från 1930-talet, vid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera.

Hit har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig. De arkitektoniska särdragen har vi vårdat ömt även om hotellet har genomgått en föryngring – både vad gäller byggnader och målgrupper. Nu är vi ett bekvämt familjehotell, där både barn och vuxna trivs.

Press & media

Vill du veta mer?

Här hittar du våra senaste pressreleaser, pressbilder och kontaktuppgifter.

Lediga jobb

Vill du jobba hos oss?

Är du positiv och ansvarsfull? Har du en naturlig fallenhet för att ta hand om människor? Hos oss finns det många varierande arbetsuppgifter – titta in och se om något passar dig!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.