Ge bort något kul att se fram emot

Ett presentkort på Hotel Riviera Strand kan användas till mycket. En badweekend med familjen, gym och poolhus eller kanske en god måltid i Restaurang Riviera.

Om våra presentkort

Köp presentkort på valfritt belopp. Presentkortet gäller som betalningsmedel på hotellets alla avdelningar och har en giltighetstid om två år. Du kan också välja att köpa presentkort på en specifik upplevelse, dessa presentkort gäller i ett år.

Direkt leverans

Presentkortet levereras som en PDF via e-post direkt efter beställningen. Du kan även välja att få presentkortet levererat i en fin presentförpackning (+75 kr). Denna skickas som post dagen efter beställningen.

 

detaljer

Inlösen av presentkort

Inlösen på hotellet:
Presentkortet kan lösas in direkt på hotellet och gäller som betalningsmedel på alla avdelningar. Tänk på att ta med presentkortet eftersom presentkortsnumret ska visas upp vid betalningstillfället.

Inlösen online:
Vid inlösen via onlinebokning uppger du presentkortsnumret som betalningsmedel.
Eventuellt överskjutande belopp betalas med kreditkort.
Eventuellt kvarstående belopp sparas och kan utnyttjas vid annat tillfälle under presentkortets giltighetstid.

Regler och villkor

Betalalternativ:
Kortbetalning (VISA, Mastercard eller AMEX)

Värdehandling:
Presentkortets nummer är unikt och ska lämnas vid betalning. Förlorat presentkort kan tyvärr inte ersättas. Presentkortet kan inte heller lösas in mot kontanter.

Leverans:
Presentkortet levereras som en PDF via e-post direkt efter beställningen. Du kan även välja att få presentkortet levererat i en fin presentförpackning (+75 kr). Beställningar som brev postas från oss påföljande vardag till den adress som angetts av mottagaren.

Valuta:
Alla belopp är angivna i svenska kronor (SEK).

Moms:
På presentkort med valfritt belopp utgår ingen moms. Momsen redovisas först vid nyttjandet av presentkortet.
På porto- och administrationsavgift ingår alltid moms.

Giltighetstid:
Presentkortet med angivet belopp har en giltighetstid på två (2) år från beställningsdatum.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).