Konferenserbjudanden

Vårkonferens

Erbjudande på konferenspaket i mars

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnad miljö – omringad av hav, natur och vackra omgivningar. I mars erbjuder vi konferenspaket till fantastiskt pris: från 1655 kr/person.

Detta ingår:

  • Övernattning
  • Konferensfika (förmiddag och eftermiddag)
  • Lunch
  • Tvårätters middag
  • Frukostbuffé
  • Konferenslokal
  • Tillgång till poolhus och gym

Pris per dygn:
Dubbelrum: 1 655 kr/person (ord. 2 025 kr)
Enkelrum: 1 955 kr/person (ord. 2 455 kr)

Villkor:
Erbjudandet gäller i mars 2020.
Valfritt antal dygn, endast nybokningar.
Priser exklusive moms.

Aktivitetserbjudande

Jättepussel 50% rabatt i mars och april

Bästa mingelaktiviteten före middagen! Jättepusslet kan användas i olika sammanhang, ofta som en isbrytare på en konferens eller som en start på kvällen tillsammans med fördrinken eller helt enkelt bara som en social och trevlig aktivitet.

Ett pussel som är 4×4 meter och innehåller 270 bitar ger ett starkt intryck. Varje deltagare få en pusselbit och vi börjar direkt med att lägga pusslet. Det gäller att koncentrera sig på sin pusselbit, men det är först när man börjar se hela bilden som arbetet tar fart. Varje pusselbit är viktig men det är bara tillsammans som man kan skapa den stora bilden. Garanterat snurrigt, roligt och med en stark symbolik.

Pusslet innehåller många olika bilder/aktiviteter som bildar det symboliska ordet TEAM (= Together Everybody Achieves More).

Arrangör: Stora Blå
Tidsåtgång: 1 timme
Pris: 500 kr per person exklusive moms.

Under mars och april 2020 får alla Hotel Riviera Strands konferensgäster 50% rabatt på Jättepussel med Stora Blå.
(Minimipris: 6000 kr)

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).