Golf på Åkagårdens golfbana

Nordens bästa golfdestination

Spela golf på Bjärehalvön

Bjärehalvön är en självklara platsen för alla som älskar golf. Med Båstad som utgångspunkt hittar du över 100 golfhål i absolut toppklass inom drygt 10 minuters bilväg. Det gynnsamma klimatet gör att du har möjlighet att spela på sommargreener så gott som hela året.

Här spelar du i fantastisk miljö med vidunderlig utsikt över det klassiska böljande Bjärelandskapet och över Laholmsbukten och Skälderviken. På våra hotell njuter du av god mat och avkopplande relax mellan golfrundorna. Kom med fördel en vardag, då det är lugnare på hotellet. Välkommen till Bjärehalvön – Golfens självklara mötesplats i Norden!

 

Bjäre GK

Bjäre Golfklubb - "Skånes Toscana"

Högt över havet, strax under himlen, och med milsvid utsikt över Skälderviken, Kullaberg & Danmark ligger Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge. Detta är en pärla av rang som sträcker sig ut över det böljande landskapet med Bjärehalvöns egna natursköna former. Bjäre GK:s motto ”Snabbare, Gladare, Golf”.

Mer information om Båstad GK hittar du här.

Utsikt över Bjäre Golfklubb

Båstad GK

Båstad GK - gamla banan

Gamla Banan var Sveriges första golfbana som byggdes med 18 hål direkt. Med den ikoniska ”Kvarnen” smakfullt placerad bakom strategiskt utlagda bunkrar och greener är banan sedan länge en av Sveriges charmigaste golfupplevelser.

Mer information om Båstad GK hittar du här.

Bjäre Golfklubb
Utsikt över Båstad GK

Båstad GK – nya banan

Nya Banans öppna layout med de vindpinade vyerna över Laholmsbukten är en unik golfupplevelse. Genom ett klokt renoveringsprogram är Nya Banan numera lika rolig och trivsam att spela som den Gamla Banan.

Mer information om Båstad GK hittar du här

Båstad golfklubb

Torekovs GK

Torekov GK

Med havet och strandängar som närmaste granne ligger Torekovs GK, en klassisk linksbana som bjuder på stor variation i spelet och en härligt oberäknelig havsbris.

Klubben har lyft fram känslan av hur marken runt golfbanan såg ut en gång i tiden och under flera år har man arbetat med att tydliggöra och förstärka banans linkskaraktär.

Mer information om Torekovs GK hittar du här.

Torekovs GK. Golfbana vid havet
Utsikt över havet från Torekovs Golfklubb

akargardens-gk

Åkagårdens GK

I hjärtat på Bjärehalvön – här finner du en bana med hög finish och fina greener. Den kuperade och höglänta terrängen bjuder på fantastiska vyer. Runt husknuten på klubbhuset har du närhet till driving range, korthålsbana, restaurang, shop, övningsområde, 1:ans och 10:ans tee.

Mer information om Åkagårdens GK hittar du här.

Åkagårdens golfbana i Båstad

Äppelgårdens GK

Äppelgårdens GK

Äppelgårdens GK är vår allra närmaste golfbana – på bara 10 minuters cykelavstånd från Hotel Riviera Strand. Golfbanan ligger mitt i en tidigare äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer. En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar.

Mer information om Äppelgårdens GK hittar du här.

Bild (överst): Louise Nordström Pettersson

Vad vill du boka? >