Nordens bästa golfdestination

Spela golf på Bjärehalvön

Bjärehalvön är en självklara platsen för alla som älskar golf. Med Båstad och Torekov som utgångspunkt hittar du över 100 golfhål i absolut toppklass inom drygt 10 minuters bilväg. Det gynnsamma klimatet gör att du har möjlighet att spela på sommargreener så gott som hela året.

Dessutom spelar du i fantastisk miljö med vidunderlig utsikt över det klassiska böljande Bjärelandskapet och över Laholmsbukten och Skälderviken. På våra hotell njuter du av god mat och avkopplande SPA mellan golfrundorna.Välkommen till Bjärehalvön Golfens självklara mötesplats i Norden!

 

Bjäre GK

Bjäre Golfklubb - "Skånes Toscana"

Högt över havet, strax under himlen, och med milsvid utsikt över Skälderviken, Kullaberg & Danmark ligger Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge. Detta är en pärla av rang som sträcker sig ut över det böljande landskapet med Bjärehalvöns egna natursköna former. Bjäre GK:s motto ”Snabbare, Gladare, Golf”.

Mer information om Båstad GK hittar du här.

Utsikt över Bjäre Golfklubb

Båstad GK

Båstad Golf Klubb - gamla banan

Gamla Banan var Sveriges första golfbana som byggdes med 18 hål direkt. Med den ikoniska ”Kvarnen” smakfullt placerad bakom strategiskt utlagda bunkrar och greener är banan sedan länge en av Sveriges charmigaste golfupplevelser.

Mer information om Båstad GK hittar du här.

Bjäre Golfklubb
Utsikt över Båstad GK

Båstad GK – nya banan

Nya Banans öppna layout med de vindpinade vyerna över Laholmsbukten är en unik golfupplevelse. Genom ett klokt renoveringsprogram är Nya Banan numera lika rolig och trivsam att spela som den Gamla Banan.

Mer information om Båstad GK hittar du här

Båstad golfklubb

Torekovs GK

Torekov GK

Med havet och strandängar som närmaste granne ligger Torekovs GK, en klassisk linksbana som bjuder på stor variation i spelet och en härligt oberäknelig havsbris.

Klubben har lyft fram känslan av hur marken runt golfbanan såg ut en gång i tiden och under flera år har man arbetat med att tydliggöra och förstärka banans linkskaraktär.

Mer information om Torekovs GK hittar du här.

Torekovs GK. Golfbana vid havet
Utsikt över havet från Torekovs Golfklubb

akargardens-gk

Åkargårdens GK

I hjärtat på Bjärehalvön – här finner du en bana med hög finish och fina greener. Den kuperade och höglänta terrängen bjuder på fantastiska vyer. Runt husknuten på klubbhuset har du närhet till driving range, korthålsbana, restaurang, shop, övningsområde, 1:ans och 10:ans tee.

Mer information om Åkagårdens GK hittar du här.

Åkagårdens golfbana i Båstad

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.