Konferens- och eventlokaler

På Hotel Riviera Strand har vi elva möteslokaler i olika storlekar, tillsammans med stora och små loungeytor att mötas i för kreativa samtal och sköna avslappnade stunder. Restaurangen kan förvandlas till möteslokal med upp till 220 deltagare. Varför inte utmana era kollegor i någon sport efter mötet? Vi har biljardbord, pingisbord och mycket mer på hotellet. Den varierande naturen runt hotellet ger fantastiska möjligheter för konferens och aktiviteter som ger massor av energi.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).