Bildgalleri

Vi tar familjer på stort allvar. Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart.

Barn hoppar från klättervägg ner i poolen.

Poolhus

Här har ni ett helt poolhus fyllt med varmt vatten, klättervägg och tillåtelse att ha kul på riktigt. Får man göra bomben? Men självklart.

Sportlandet på Riviera Strand i Båstad

Sport & Aktiviteter

På hotellet finns stora ytor för spontanidrott, rörelseglädje och aktivitet – både ute och inne. Perfekt för att utmana varandra och träffa nya kompisar!

Kille med badrock vid glassmaskin.

Gourmet för unga

Barnen är VIP i Restaurang Riviera. Här har de en egen meny, framtagen för unga smaklökar. Och så glassmaskin, förstås.

Kvinna och flicka läser barnbok i lounge.

Mys med mormor

Hos oss får alla plats – och alla brukar trivas, oavsett ålder. Åk med barnbarnen, ta med mormor eller bjud in hela släkten till kalas.

Sommarrodel på kungsbygget.

Att göra

Inte nog med att vi har Sveriges längsta sandstrand utanför dörren, i krokarna finns även skidbackar, sommarrodel, zipline, bikepark m.m.

Får jag följa med?

Det klart att alla i familjen ska få följa med! I några av våra rum är hundar välkomna. Skålar och en liten present väntar vovven vid ankomst.

interiörer

Foajé och reception på Hotel Riviera Strand.
Brasa lyser upp sittgrupp i lounge med fåtöljer.
Restaurang Riviera på Hotel Riviera Strand.

Våra familjepaket

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).