Familj äter mjukglass på Restaurang Riviera.
Bildgalleri

Vi tar familjer på stort allvar. Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart.

Barn hoppar från klättervägg ner i poolen.

Poolhus

Här har ni ett helt poolhus fyllt med varmt vatten, klättervägg och tillåtelse att ha kul på riktigt. Får man göra bomben? Men självklart.

Sportlandet på Riviera Strand i Båstad

Sport & Aktiviteter

På hotellet finns stora ytor för spontanidrott, rörelseglädje och aktivitet – både ute och inne. Perfekt för att utmana varandra och träffa nya kompisar!

Kille med badrock vid glassmaskin.

Gourmet för unga

Barnen är VIP i Restaurang Riviera. Här har de en egen meny, framtagen för unga smaklökar. Och så glassmaskin, förstås.

Kvinna och flicka läser barnbok i lounge.

Mys med mormor

Hos oss får alla plats – och alla brukar trivas, oavsett ålder. Åk med barnbarnen, ta med mormor eller bjud in hela släkten till kalas.

Sommarrodel på kungsbygget.

Att göra

Inte nog med att vi har Sveriges längsta sandstrand utanför dörren, i krokarna finns även skidbackar, sommarrodel, zipline, bikepark m.m.

Får jag följa med?

Det klart att alla i familjen ska få följa med! I några av våra rum är hundar välkomna. Skålar och en liten present väntar vovven vid ankomst.

interiörer

Foajé och reception på Hotel Riviera Strand.
Brasa lyser upp sittgrupp i lounge med fåtöljer.
Restaurang Riviera på Hotel Riviera Strand.

Våra familjepaket

Hotell med aktiviteter för barn

Hotell Riviera är ett familjevänligt spahotell som du kan ta med dina barn till. Letar ni efter ett spa att åka till under höstlovet eller sportlov? Då är Riviera Strand något för er. Pool med klättervägg, zipline, skidbackar m.m. Vårt hotell är fyllt av aktiviteter för hela familjen. Vi menar allvar när vi säger att vi är ett av Sveriges barnvänligaste hotell, dessutom med spa. 

Rastlöshet finns inte

På Riviera Strand finns det ingen risk att barnen blir rastlösa. Vi har aktiviteter och sport både inomhus och utomhus. Låt barnen spela pingis, frisbeegolf, fotboll och massa mer. Läs mer om våra aktiviteter på hotellet.

Ett kök för dem unga 

Hos oss behöver ni inte vara oroliga att barnen inte gillar maten, vi har ett kök anpassat efter dem ungas smaklökar. Utöver att barnen får sin egen meny finns det en glassmaskin som brukar gå varm.

Vad vill du boka? >