Bildgalleri

Vi tar familjer på stort allvar. Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart. Under våra familjeveckor är även Flamingoklubben och Sportlandet igång, med massor av aktiviteter, lekar, sporter och utmaningar.

Poolhus

Här har ni ett helt poolhus fyllt med varmt vatten, klättervägg och tillåtelse att ha kul på riktigt. Får man göra bomben? Men självklart.

Flamingoklubben

På höstlovet, sportlovet och påsklovet drar Flamingo och alla ledare igång Flamingoklubben, en aktivitetsklubb med kul för barn i alla åldrar.

Sportlandet på Riviera Strand i Båstad

Sportlandet

I Sportlandet kan barnen prova på massor av sporter som pingis, minitennis, innebandy och minifotboll. Sportlandet är öppet under höstlov, sportlov och påsklov.

Gourmet för unga

Barnen är VIP i Restaurang Riviera. Här har de en egen meny, framtagen för unga smaklökar. Och så glassmaskin, förstås.

Mys med mormor

Hos oss får alla plats – och alla brukar trivas, oavsett ålder. Åk med barnbarnen, ta med mormor eller bjud in hela släkten till kalas.

Att göra

Inte nog med att vi har Sveriges längsta sandstrand utanför dörren, i krokarna finns även skidbackar, sommarrodel, zipline, bikepark m.m.

Får jag följa med?

Det klart att alla i familjen ska få följa med! I några av våra rum är hundar välkomna. Skålar och en liten present väntar vovven vid ankomst.

interiörer

Våra familjepaket

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.