Bildgalleri

Vi tar familjer på stort allvar. Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart.

Sport & Aktiviteter

På hotellet finns stora ytor för spontansport, rörelseglädje och aktivitet – både ute och inne. Perfekt för att utmana varandra och träffa nya kompisar!

Barn hoppar från klättervägg ner i poolen.

Poolhus

Här har ni ett helt poolhus fyllt med varmt vatten, klättervägg och tillåtelse att ha kul på riktigt. Får man göra bomben? Men självklart.

Kille med badrock vid glassmaskin.

Gourmet för unga

Barnen är VIP i Restaurang Riviera. Här har de en egen meny, framtagen för unga smaklökar. Och så gratis glass till barnen när du bokar paket, förstås!

Kvinna och flicka läser barnbok i lounge.

Mys med mormor

Hos oss får alla plats – och alla brukar trivas, oavsett ålder. Åk med barnbarnen, ta med mormor eller bjud in hela släkten till kalas.

Sommarrodel på kungsbygget.

Att göra

Inte nog med att vi har Sveriges längsta sandstrand utanför dörren, i krokarna finns även sommarrodel, zipline, bikepark m.m.

Får jag följa med?

Det klart att alla i familjen ska få följa med. I några av våra rum är hundar välkomna. Skålar och en liten present väntar vovven vid ankomst.

interiörer

Foajé och reception på Hotel Riviera Strand.
Brasa lyser upp sittgrupp i lounge med fåtöljer.
Restaurang Riviera på Hotel Riviera Strand.

Våra familjepaket

Hotell med aktiviteter för barn

Hotel Riviera Strand är ett familjevänligt badhotell som du kan ta med dina barn till. Letar ni efter ett hotell med pool att åka till under höstlovet eller sportlov? Då är Hotel Riviera Strand något för er. Pool med klättervägg, utomhusbad, lekland, sport och aktiviteter. Hotellet är fyllt av aktiviteter för hela familjen. Vi menar allvar när vi säger att vi är ett av Sveriges barnvänligaste hotell, dessutom med pool – ja, ett helt poolhus.

Full fart ute och inne
På Hotel Riviera Strand finns det ingen risk att barnen blir rastlösa. Här finns aktiviteter och sport både inomhus och utomhus. Barnen kan spela pingis, frisbeegolf, fotboll och massor mer. Läs mer om våra aktiviteter på hotellet.

Ett kök för de unga
I Restaurang Riviera finns god mat som alla gillar, men ingen behöver laga. Barnens meny är anpassad efter ungas smaklökar. Och så finns det glassmaskin så klart! Gratis glass ingår i våra familjepaket för alla barn upp till 12 år.

Vad vill du boka? >