Sugen på att hänga med Apollo?

Sommarens simskola, barnklubb och träningspass med Apollo är något du inte vill missa. Aktiviteterna ingår utan extra kostnad för Apollos gäster. Inte Apollo-gäst? Ingen fara! Alla hotellgäster är välkomna att boka in sig i mån av plats.

Simskola (t.o.m. 13/8)

På Apollos simskola lär vi oss att simma och förbättras på egen nivå. Vi erbjuder tre paket: en dag för 179 kr, 3 dagar för 300 kr och 7 dagars simskola för 449 kr. Det finns 3 olika nivåer och de kan du läsa mer om på Apollos hemsida.

Boka era dagar på simskola här:

Simskola 1 dag       Simskola 3 dagar       Simskola 7 dagar         

Barnklubb (t.o.m. 13/8)

På Club Polly & Mino har vi aktiviteter varje dag med massa skoj. Barnklubben lämpar sig för barn som är mellan 4 och 11 år. Vi erbjuder tre paket: ett pass för 79 kr, 3 pass för 199 kr och 7 pass för 399 kr.

Boka in er på barnklubben här:

Barnklubb 1 dag        Barnklubb 3 dagar     Barnklubb 7 dagar

Träningspass (t.o.m. 13/8)

Hos Apollo finns det träningspass som lämpar sig för alla i hela familjen. Här kan du välja mellan bland annat Yoga, HIIT eller Family Fitness. Vi erbjuder 3 olika paket: ett pass för 100 kr, 3 dagar för 250 kr och 7 dagar för 450 kr. Schema för vilka pass som hålls i veckan finns i receptionen.

Boka in er på ett antal valfria pass:

Träningspass 1 pass     Träningspass 3 pass     Träningspass 7 pass

Kontakt

Har du några frågor, så ring eller skicka iväg ett mejl till Apollos representanter oss så hjälper de dig.

rivierastrand@apollo.se
Telefon 073-856 68 01

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).