Svenska damlandslaget i fotboll VM-laddar på Hotel Riviera Strand i Båstad

PRESSMEDDELANDE, BÅSTAD 11 FEBRUARI 2019

Nu står det klart att svenska damlandslaget i fotboll kommer samlas för uppvärmningsläger i Båstad den 24–30 maj, inför VM i Frankrike som startar den 5 juni 2019. Som spelarhotell har landslaget valt Hotel Riviera Strand. Ett besked som mottogs med stor glädje på hotellet, där hotelldirektör Marcus Bengtsson med personal välkomnar spelarna med öppna armar.

– Det är så roligt att återigen få förtroendet att vara värd för våra svenska fotbollsstjärnor. Precis som vi gjorde för herrarna 2016, ska vi göra allt vi kan för att ge spelarna en riktigt bra uppladdning inför VM, säger Marcus Bengtsson, hotelldirektör på Hotel Riviera Strand i Båstad.

Damlandslagets förbundskapten Peter Gerhardsson berättar i ett pressmeddelande att det känns bra att  VM-planeringen börjar falla på plats.

– Vi har haft en dialog med Janne Andersson och staben kring herrarna om de erfarenheter som finns av Båstad. Det ger en väldigt positiv bild av att ladda upp där och det känns bra att vi tar nytta av det och också lägger en del av vår uppladdning i Båstad, säger Peter Gerhardsson

På Hotel Riviera Strand kommer spelarna bo strandnära i exklusivt inredda lägenhetssviter. På hotellet har de tillgång till poolhus, bastu, gym, restaurang och generösa sällskapsytor.

– Det finns ingen vackrare plats på jorden än Båstad och Bjärehalvön i maj. Här på Riviera Strand kan spelarna samlas i avslappnad och härlig miljö, med lugna och trygga omgivningar. Efter en hård dags träning kan de koppla av i våra japanska utomhusbad, på rummet och i loungen. Vi vill alla hälsa damerna varmt välkomna till oss.

Om Hotel Riviera Strand:
Hotel Riviera Strand i Båstad har anor från 1930-talet, men är idag en helt nybyggd hotellanläggning invid den finkorniga sandstranden som kallades Sveriges Riviera. Hit har folk sökt sig genom åren för att hitta den perfekta blandningen av lugn och aktivitet, i en miljö som känns både avslappnad och lyxig.

Hotellet erbjuder 145 lägenhetssviter, 10 konferenslokaler, barnfaciliteter och ett poolhus med bad både inne och ute. Restaurang Riviera håller öppet från morgon till sen kväll och är liksom den generösa lobbybaren en populär samlingsplats för såväl hotellgäster som Båstadbor.

Tack vare destinationens goda träningsmöjligheter och hotellets smart planerade lägenhetssviter är Hotel Riviera Strand populärt bland föreningar och sportklubbar som kan bo upp till 6 personer i samma svit.

Kontakt:
Marcus Bengtsson, vd
Telefon: +46 431-785 05
Mobil: +46 703-01 24 46
E-post: marcus.bengtsson@rivierastrand.se

För högupplösta pressbilder kontakta:
helle.fromberg@hotelskansen.se

Vad vill du boka? >