Konferenslokal Lizzie

Lokalen Lizzie hittar ni i vårt business center på plan två, fantastiskt placerad med stora fönsterparti mot Malenskogen och egen terrass. Utanför lokalen rinner natursköna Stensån med skogsstigen som leder till Båstad hamn. Denna lokal har plats för upp till 30 personer.

Storlek och max. kapacitet

Yta: 49 kvadratmeter konferenslokal, 20 kvadratmeter terass
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 16 personer
U-bord: 12 personer
Öar: 16 personer
Styrelsesittning: 14 personer
Sittning i ring: 16 personer

Utrustning

Projektor 3300 ANSI – upplösning 1280×800
Anslutning HDMI/VGA samt ljudanläggning
Whiteboard
Blädderblock
WiFi
Hel frukt, vatten och godis

Se lokalen i 3D

Konferenslokal Lizzie
Konferenslokal Lizzie
Konferenslokal Lizzie

Teambuilda på cykel

Upptäck Båstad och Bjärehalvöns sköna natur på cykel samtidigt som ni tävlar mot varandra i olika grenar. Deltagarna blir uppdelade i olika team, där alla blir tilldelade en cykel och en karta med olika uppgifter och tävlingsgrenar. En härlig aktivitet med teamet! Vi samarbetar med ett lokalt aktivitetsbolag, Spirit Event, som anordnar fantastiska upplevelser på Bjärehalvön.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).