Sport & Äventyr Camp 2019

En aktiv sommar för alla barn

Båstads populära sommaraktivitet för barn i åldern 6-11 år flyttar in hos oss i sommar. Med ett fullspäckat aktivitetsschema i hotellets närmiljö med strand och skog bjuds det in till sportaktiviteter, rörelseglädje, lek, samarbetsövningar, skapande, utflykter samt spännande äventyr.

Som gäst på hotellet får nu alla barn i åldern 6-11 år möjlighet att hänga med på deras populära dagläger, med möjlighet att träffa nya kompisar från hela världen.

Sport & Äventyr Camp Båstad är ingen ny bekantskap för oss på Hotel Riviera Strand. Varje höst, sport- och påsklov är det dom och deras ledare som står för alla aktiviteter i Flamingoklubben, bygger upp och bemannar vårt Sportland.

Anmälan

Barn boende på hotellet anmäler sig senast dagen innan kl. 21.00 i receptionen till dagen efter. Du kan välja att vara med hel- eller halvdag (09.00-13.00 eller 09.00-17.00).

I anmälningsavgiften ingår t-shirt, vattenflaska, fika/mellanmål och lunch. Alla aktiviteter av: prova-på-sporter, äventyr, skapande verksamhet, utflykter och lek inklusive all utrustning. Allt under ledning av utbildade ledare.

Datum

Alla vardagar under veckorna 28, 29, 30 och 31

Pris

395 SEK/halvdag

495 SEK/heldag

Anmälan och betalning sker i receptionen på hotellet.

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).