Sport & Äventyr Camp 2019

En aktiv sommar för alla barn

Båstads populära sommaraktivitet för barn i åldern 6-11 år flyttar in hos oss i sommar. Med ett fullspäckat aktivitetsschema i hotellets närmiljö med strand och skog bjuds det in till sportaktiviteter, rörelseglädje, lek, samarbetsövningar, skapande, utflykter samt spännande äventyr.

Som gäst på hotellet får nu alla barn i åldern 6-11 år möjlighet att hänga med på deras populära dagläger, med möjlighet att träffa nya kompisar från hela världen.

Sport & Äventyr Camp Båstad är ingen ny bekantskap för oss på Hotel Riviera Strand. Varje höst, sport- och påsklov är det dom och deras ledare som står för alla aktiviteter i Flamingoklubben, bygger upp och bemannar vårt Sportland.

Anmälan

Barn boende på hotellet anmäler sig senast dagen innan kl. 21.00 i receptionen till dagen efter. Du kan välja att vara med hel- eller halvdag (09.00-13.00 eller 09.00-17.00).

I anmälningsavgiften ingår t-shirt, vattenflaska, fika/mellanmål och lunch. Alla aktiviteter av: prova-på-sporter, äventyr, skapande verksamhet, utflykter och lek inklusive all utrustning. Allt under ledning av utbildade ledare.

Datum

Alla vardagar under veckorna 28, 29, 30 och 31

Pris

395 SEK/halvdag

495 SEK/heldag

Anmälan och betalning sker i receptionen på hotellet.

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.