Familjepaket

Unna er några roliga dagar tillsammans på ett hotell som är skapat för att ALLA i familjen ska ha kul och koppla av. Här har ni ett helt poolhus med varma bad ute och inne, en härlig stor lounge att softa i och en lång sandstrand precis utanför dörren. Ni bor i en generös familjesvit där alla får riktiga, bekväma sängar att sova i. Ingen behöver laga mat, ändå får alla äta gott. Tvårätters eller steakhousebuffé för de stora, barnbuffé för de små. Och en frukost man gärna sitter länge vid.

Om paketet

Detta ingår

  • Tvårättersmeny eller barnbuffé, se kvällens meny
  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till poolhus, bastu, varma utomhusbad och gym

På lördagar (2/9–30/12) serverar vi steakhousebuffé i stället för tvårättersmeny.

Datum och priser

Gäller den 2 september–30 december 2019 (undantaget höstlov 18–20/10 samt 31/10–3/11, torsdag–lördag 28/11–15/12 samt julafton och nyårsafton).

Paketpris 3 395 kr/familj för en natt
3 195 kr/familj/natt för två eller fler nätter

I paketet ingår två vuxna och två barn upp till 12 år, men fler får plats mot en extra kostnad.

Septemberspecial

Utvalda datum i september får du 20% rabatt på Familjepaket. Gå direkt till kampanjdagarna via länken nedan.

Hittar du inte något paket online eller har barn 12–17 år?
Välkommen att kontakta bokningen på tel +46 431 55 82 13, info@rivierastrand.se

bilder

På Hotel Riviera Strand trivs både stora och små och det finns mycket att göra tillsammans. Barnens favorit brukar vara poolhuset där man får plaska så mycket man vill, mjukglassmaskinen och de stora öppna ytorna. De vuxna brukar uppskatta den ljusa och avslappnade miljön, loungen med alla sköna sittplatser och familjesviterna med eget sovrum för barnen. Direkt utanför dörren har ni sandstrand, hav och underbart vacker natur. Här kommer ni ha det bra, allihop.

 Foto: Mette Ottosson & Hotel Riviera Strand

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.