Familjepaket

Unna er några roliga dagar tillsammans på ett hotell som är skapat för att ALLA i familjen ska ha kul och koppla av. Här har ni ett helt poolhus med varma bad ute och inne, en härlig stor lounge att softa i och en lång sandstrand precis utanför dörren. Ni bor i en generös familjesvit där alla får riktiga, bekväma sängar att sova i. Ingen behöver laga mat, ändå får alla äta gott. Tvårätters eller steakhousebuffé för de stora, barnbuffé för de små. Och en frukost man gärna sitter länge vid.

Om paketet

Detta ingår

  • Tvårätters middag och barnmeny (0–12 år)
  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till poolhus, bastu, varma utomhusbad och gym

Pris

Pris 1 maj–7 juni och 28 augusti–30 december 2020:

VUXNA:
Minst 2 vuxna: från 1 095 kr/person
1 vuxen: från 1 795 kr/person

BARN:
0–12 år: 395 kr/barn
13–17 år: 695 kr/barn
18 år och uppåt: vuxenpris

Så skyddar vi dig

Vi tar den rådande pandemin på största allvar och arbetar med varmt hjärta och kallt huvud efter aktuella rekommendationer från svenska myndigheter.

Läs mer om hur vi arbetar

 

BOKA TRYGGT. Välj till avbeställningsskydd i onlinebokningen, så får du avboka fram till 12.00 på ankomstdagen.

bilder

På Hotel Riviera Strand trivs både stora och små och det finns mycket att göra tillsammans. Barnens favorit brukar vara poolhuset där man får plaska så mycket man vill, mjukglassmaskinen och de stora öppna ytorna. De vuxna brukar uppskatta den ljusa och avslappnade miljön, loungen med alla sköna sittplatser och familjesviterna med eget sovrum för barnen. Direkt utanför dörren har ni sandstrand, hav och underbart vacker natur. Här kommer ni ha det bra, allihop.

Poolbyggnad på innergård med utsikt över hav i skymning.
Inomhuspool med klättervägg på Hotel Riviera Strand i Båstad.
Brasa lyser upp lounge med fåtöljer och marmorbord.
Hotellrum på Hotel Riviera Strand.
 Foto: Mette Ottosson & Hotel Riviera Strand

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).