Golfpaket Båstad GK och Bjäre GK

Golfpaket

Vi vågar påstå att Bjärehalvön är Nordens bästa destination för golf. Här hittar du bra banor av hög kvalitet och fantastiskt vackra omgivningar, i ett böljande landskap med utsikt över havet. Tack vare det milda klimatet kan du ofta spela året om. Hos oss bor ni i rymlig lägenhetssviter och njuter av god mat i restaurangen – gärna från närbelägna gårdar. Mellan golfrundorna kan ni hoppa i poolen, värma er i bastun och japanska pooler med utsikt över strand och natur.

Detta paket gäller med spel på Båstad GK, Bjäre GK, Åkagårdens GK och Äppelgårdens GK.

BOKA TRYGGT – Välj till ett av våra avbokningsskydd, så kan du avboka kort inpå.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • 2-rätters meny
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee till Båstad GK, Bjäre GK, Åkargårdens GK eller Äppelgårdens GK

 

Pris och datum

Paketet erbjuds året runt. Ej julafton och nyårsafton.

från 2 195 kr/person
Enkelrumstillägg 1 000 kr

Golf-ID

Namn och golf-ID för samtliga spelare skriver du in i meddelanderutan i bokningens sista steg, eller lämnar muntligt vid bokning över telefon.

Information om våra familjeveckor

Under sportlov (v 7 och 8), påsklov och höstlov (v 42 och 44) är det mycket barn på hotellet och i poolhuset.

Golfbanorna

Båstad GKs två banor är vackert belägna i kuperad terräng på Bjärehalvön.  Banornas höga klass och deras intressanta arkitektur kombinerat med utsikt över Laholmsbukten har gjort Båstad Golfklubb till en av favoriterna hos många svenska och utländska golfspelare. Klubben har 36 hål fördelat på två banor, Nya banan och Gamla banan. Båda är omväxlande och ställer krav på stor precision. Gamla Banan som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana är en riktig klassiker.

Bjäre GKs 18-hålsbana har en tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till en av Sveriges bästa.

Åkagårdens GolfklubbEn kuperad parkbana med utsikt över det Skånska landskapet. En välskött bana, par 71, och anläggning med restaurang och övningsområde. Banan, som är en 18-hålsbana av landskapskaraktär, är kuperad och från ett flertal ställen har man en vidunderlig utsikt över Skälderviken. Banan är ca 5600 meter från gul tee och 4600 meter från röd.

Äppelgårdens GK är golfbanan mitt i en äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer. En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar.

Vad vill du boka? >