Nyårspaket

Fullbokat.

Fira nyår i Båstad på avkopplande vis. Hos oss får ni njuta av god mat för både stora och små, plask, lek och massor av kul. Nyårsmiddagen inleds med champagne och snittar följt av skaldjursplatå och en festlig buffé för de små. Middagen avrundas med dessert och hela kvällen är loungebaren och aktivitetsrummet öppet. Det nya året startar med nyårsbrunch i restaurangen.

Om paketet

Detta ingår

  • Boende i lägenhetssvit
  • Nyårsmeny med champagne, snittar, skaldjursplatå och dessert på nyårsafton / alt. festlig barnbuffé
  • Brunch på nyårsdagen
  • Entré till poolhus, bastu och gym

Pris & datum

Paketet gäller för ankomst 31 december 2021.

Pris vuxen: från 3 195 kr/person
Barn 0–2 år: fritt
Barn 3–12 år: 990 kr/barn. Inkl övernattning i föräldrars lägenhetssvit, festlig barnbuffé, alkoholfri bubbel, brunch samt entré till poolhus och bastu.
Ungdomar 13–17 år: 1 495 kr/ungdom. Inkl övernattning i föräldrars lägenhetssvit, skaldjursplatå, alkoholfri bubbel, brunch samt entré till poolhus och bastu.

Vill ni stanna längre? Ring eller mejla oss för att boka ytterligare nätter.

Skoj nytt år!

På hotellet finns alltid något kul att hitta på. Du kan piska pappa i pingis, besegra brorsan i biljard eller putta ner mamma i poolen. Dessutom finns ett helt aktivitetsrum med olika sporter: till exempel minitennis, fotboll, klättring och basket.

Utanför dörren väntar en lång, lång sandstrand med uppsköljda skatter, cykelvägar och skogsstigar med äventyr runt varje hörn.

Av hänsyn till våra fyrbenta gäster har vi inte några fyrverkerier på nyårsafton.

BOKA TRYGGT – Välj ett av våra flexibla avbokningsskydd, så kan du avboka kort inpå. Väljs i steg 2 i webbokningen.

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).