Vandringspaket

Upptäck Båstad och Bjärehalvöns variationsrika natur med Hotel Riviera Strand som bas. Här börjar vandringsturen direkt utanför dörren. Du kan vandra längs med kusten och känna doften av hav – eller gå upp på Hallandsåsen där bokskogar, böljande kullar och vidsträckta vyer väntar. I vandringspaketet ingår en god matsäck att ta med på vandringen. Efter turen väntar afterhike i loungen, varma bad och en trerätters middag.

Om paketet

Detta ingår

  • Picknicklunch: Het thailändsk soppa med bjäreodlade grönsaker och Bjärekyckling (veg. utan kyckling), en Froosh smoothie, powerbar, frukt och nybakat bröd.
  • Lån av picknickryggsäck och filt
  • Vandringskarta, tips på mål och upplevelser
  • Övernattning i lägenhetssvit
  • Frukostbuffé
  • 3-rätters middag i Restaurang Riviera
  • Entré till poolhus och gym

Vid hög beläggning kan ni tilldelas frukosttid och pooltid på plats.

Pris och datum

Paketet erbjuds året runt på följande veckodagar:
Höst/vinter/vår: ankomst söndag–torsdag
14 juni–14 augusti: ankomst alla dagar

Pris från 1 695 kr per person.

Upplev Bjärehalvöns natur med Riviera som bas

På Bjärehalvön finns 12 olika naturreservat och överraskande många naturtyper. Här kan du vandra genom dramatiska raviner och lummiga bokskogar. På spångar över ljunghed och mosse. Längs med slingrande småvägar på åsens sluttningar, kantade av fruktodlingar och med utsikt över havet. Genom dalgångar med stengärdsgårdar, odlingsrösen och betande boskap.

Bo bekvämt hos oss, här startar vandringen utanför dörren. Det är enkelt att komma hit med tåg. Är ni vänner som reser tillsammans, passar våra lägenhetssviter perfekt – här har var och en sitt eget sovrum, men kan ändå bo ihop.

Ett tips till dig som reser utan barn är att komma hit en vanlig vardag. Under helger och lov (höstlov v. 42 och 44, jul, sportlov v. 7 och 8, påsk, sommar) är det många barnfamiljer som bor på hotellet.

BOKA TRYGGT – Välj ett av våra flexibla avbokningsskydd, så kan du avboka kort inpå. Väljs i steg 2 i webbokningen.

bilder

Kvinna som vandrar i Axelstorp
Utsikt över Bjärehalvöns landskap
Utepool med utsikt mot tallar
Brasa lyser upp lounge med fåtöljer och marmorbord.
 Foto: LOUISE NORDSTRÖM PETTERSSON, ANDERS KAROLYI

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).