Plums i poolen

Hela familjen är välkommen till vårt poolhus. Vi gillar när det plaskas, klättras på väggar och kokas kaffe under vattnet.

Därför är poolen inte heller traditionellt rektangulär, utan byggd för att passa barn. På vardagar kan allmänheten köpa inträde till poolområdet, men på helger och lovveckor reserverar vi poolen till våra gäster.

Varmt och skönt

Vattnet är också familjevänligt varmt, 31 grader, för att också föräldrarna ska våga sig i. För ännu mer värme rekommenderar vi 37-gradiga jacuzzibad utomhus, bastu med havsutsikt eller solstol på det stora trädäcket.

Håll ett öga på barnen

Poolhuset är obemannat. Därför har du som förälder ansvar för dina barn. Barn under 14 år måste alltid ha medföljande vuxen, oavsett simkunnighet.

Inomhuspoolen med klättervägg på Hotel Riviera Strand

Öppettider och priser

Pris
Vuxna – 100 kr
Barn (upp till 13) – 75 kr
Handdukshyra – 50 kr

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.