Exteriörbild höst

Receptet på den perfekta vardagen

Ta ett break och ladda batterierna hos oss. Passa på en vardag, då barnen är i skolan och en mer vuxen stämning råder på hotellet. Unna dig att njuta av värmen i utomhusbaden, promenader längs havet och en riktigt trevlig middag.

Den perfekta dagen är väl den där du kan göra precis det du vill, oavsett om du är relax-typen, träningstypen, eller lite av varje-typen. På och omkring hotellet finns gott om möjligheter till just det!

1. Börja med en golfrunda på någon av Bjärehalvöns fina golfbanor, vandra Kustslingan eller cykla på slingrande vägar med härliga backar.

2. Checka in, släng dig på sängen och fundera på nästa drag. Kanske en sväng till hotellets gym, ett yogapass på den lokala yogastudion eller lite pool och relax?

3. Svida om till kvällen och slå dig ner i loungebaren före maten. I Restaurang Riviera serveras middag med lokala råvaror. Får vi fresta med en dessert efter maten?

4. Vakna i din sköööna säng (hyllad på Tripadvisor!) med vågornas brus och skogens sus utanför fönstret. Starta dagen med några längder i poolen eller en löptur i skogen. Njut sedan av en härlig frukost med nybakat bröd och gott kaffe.

4. Hyr en cykel av oss och trampa in till hamnen eller ta bilen på en tur kring Bjäre. Här finns mycket att upptäcka på liten yta. Eller stanna på hotellet och bara njut …

Boka ett paket där allt ingår

I Rivieras Hotellpaket ingår allt du behöver för ett skönt dygn: övernattning i en generös lägenhetssvit, en tvårätters meny i Restaurang Riviera, frukost och tillgång till poolhus, bastu, varma utomhusbad och gym.

Vill du spela golf, ska du boka något av våra golfpaket. Där ingår förutom allt ovan, även greenfee på Båstad GK / Bjäre GK alternativt Åkagårdens GK / Äppelgårdens GK.

Mer inspiration

Här kan du läsa mer om vad du kan göra när du är här:

Vad vill du boka? >