Konferens på svenska rivieran

I naturskön miljö på Västkusten, intill skogsspa och sandstrand. Ropa hej till en välbefinnande, toppmodern konferensanläggning och Hotel Riviera Strand. 

Här förenas rekreation och varma utomhusbad med workshops, kreativa samtal och insikter som hjälper till att forma ditt företags vision och målsättningar. För det är ju så: En konferens är en mötesplats där inspiration och motivation går hand i hand. 

På konferens- och badhotellet Hotel Riviera Strand, beläget vid den finkorniga sandstranden i idylliska Båstad, är konferensmiljön utformad för att främja idéer, gemenskap och nya affärsmöjligheter.  

Våra luftiga och ljusa konferenslokaler, sköna lounger, och en restaurang med utsikt över vågorna, bjuder på de bästa förutsättningarna för fortsatt framgång. På alla nivåer.

SUP konferensaktivitet Båstad

6 roliga teamövningar

Satsa på en konferens med stimulans. Sociala samspel bidrar till kreativa idéer och stärkt gruppdynamik. Här är sex utomhusaktiviteter och inomhusövningar!

Pool & relax:

Relaxa i vårt skogsspa med japanska utomhusbad och bastu med panoramafönster mot stranddynerna. Främjar: Avkoppling, närvaro & teamglädje

Pusselutmaning:

Ge varje grupp ett pussel och se vilken grupp som kan lösa det snabbast. Främjar: teamsamarbete, kommunikation och problemlösning.

Shipyard Challenge:

Ohoj! Designa, bygg och tävla i en egenkonstruerad båt. En blöt aktivitet som utmanar på öppet hav. Främjar: teamsamarbete och kreativitet.

Skattjakt:

Organisera en inomhus-skattjakt där varje grupp måste samarbeta för att lösa ledtrådar och hitta gömda föremål. Främjar: teamsamarbete och problemlösning.

Bästa Mästare:

Skytte, teamhinderbanor, styrka, uthållighet, pannbensutmaningar, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar. Främjar: Mycket!

Konstruktionsutmaning:

Pappersrör, tejp och tidningar – varsågod! Uppmaningen är sedan att bygga den högsta eller mest kreativa strukturen inom en viss tidsgräns. Främjar: kreativt tänkande, teamsamarbete och problemlösning.

Konferenslokal Siri

Idealiska konferenslokaler

Rätt konferensanläggning är A och O. Hotel Riviera Strands konferenslokaler främjar teambuilding på bästa sätt.

Flexibel möblering: Rätt inredning! En konferenslokal bör ha möbler som kan anpassas efter olika mötesformat och behov. Bord och stolar som kan flyttas och omorganiseras gör det möjligt att skapa olika typer av sittande eller stående arrangemang.

Bra belysning: Tänd upp! Bra belysning är viktig för att skapa en professionell och behaglig atmosfär i konferenslokalen. Naturligt ljus och justerbar belysning är idealiskt för att kunna anpassa ljuset efter aktivitet och skapa rätt stämning.

Bra luftkvalitet och temperaturkontroll: Andas ut! En optimal konferenslokal bör ha bra ventilationssystem och möjlighet att justera temperaturen. Frisk luft och en bekväm temperatur är viktigt för att hålla deltagarna alerta och fokuserade under mötet.

Tillräcklig teknisk utrustning: Koppla upp! En konferenslokal bör vara utrustad med modern teknik som möjliggör smidiga presentationer och delning av information. Och oavsett teknisk briljans – låt oss inte glömma den praktiska whiteboard-tavlan. 

Tillgång till mat och dryck: Smakfulla upplevelser ger bättre sammanhållning! På Hotel Riviera Strand erbjuds mat och dryck, frukt och snacks, och en lunchbuffé som ständigt doftar succé. 

9 lokaler i 3D-vy

Kärt barn har många namn. Nio för att vara exakt. Kliv in i vår 3D-värld och säg hej till Nelly och Herman, och sju andra ljuvliga möteslokaler i olika storlekar.

Rum konstruerade för att stimulera till kreativa samtal och avslappnande stunder. Titta in, dröm dig bort!

3 magiska konferenspaket

På Hotel Riviera Strand är konferensdagar heliga dagar. Här är tre paket som kittlar, utmanar och vidgar vyer. Och inkluderar spa-avkoppling. Magiskt!

Badkonferens: Skogsspa och kalldopp i havet, på en och samma gång. Nästan. Fantastiskt är det, oavsett. 

Sportkonferens: Boll x 3, säger vi. Padel, tennis och golf, säger du. Eller ett behagfullt Tour de Riviera på cykel.

Outdoor-konferens: Fika loss och låt naturen inspirera. Plus en digital tipsrunda som gnuggar geniknölar – heja!

Pst! Följande ingår i alla paket: Övernattning, konferenslokal, fika x 2, lunch, tvårätters-middag, entré till pool, bastu & gym.

Vad vill du boka? >