Kvinna åker zipline med storslagen vy över skogsmark

Konferensaktiviteter

Svetsa samman laget med utvecklande och roliga aktiviteter ute eller inne, en timme eller en dag. Utmanas fysiskt eller låt tankens kraft styra.

Konferensaktiviteter förstärker mötets syfte, bygger teamkänslan, motiverar medarbetarna och gör mötet både meningsfullt och minnesvärt. Här är ett urval av populära aktiviteter att inspireras av. Fråga oss gärna så tar vi fram förslag på aktiviteter som kan passa just ditt team.

Bygg ett starkt team

Utomhuspool med skog och strand i bakgrunden.

Pool och relax

Relaxa i vårt skogsspa med japanska utomhusbad, en stor inomhuspool och bastu med panoramafönster mot stranddynerna. Entré till poolhus, utomhuspooler, bastu och gym ingår i våra konferenspaket

Motorbåt i snabb fart på havet

Speedcats

Adrenalin och action med havets go-kart. Lär er köra Speedcats, lätta och snabba 50 hästars gummibåts-katamaraner. Varje båt har två personers besättning, där en sköter fart och riktning och den andra balansen.

Mountainbikecyklister på skogsväg

Mountainbike

Landsväg eller trail. Upplev Bjäres varierande och vackra landskap på mountainbike. Guiden anpassar upplägget och tempot på turen efter gruppens förutsättningar.

Vin i glas

Möte med smak

Samla deltagarna kring en aktivitet med fokus på smak och doft. Välj mellan olika vinprovningar, barskola eller en tävling med gastronomiskt tema. Avspänt, lärorikt och väldigt trevligt!

Talarnas gruppbild

Landets bästa talare

Ge mötet ett lyft med hjälp av en motiverande föreläsare, moderator eller underhållare. Vi samarbetar med Talarna, Sveriges första hållbara talarförmedling. Här hittar du endast de bästa!

Kvinna i båt

Shipyard Challenge 

Designa, bygg och tävla i en egen konstruerad båt. Med en kombination av lagarbete och kreativitet ger det er möjlighet att samarbeta med idéer inom design och konstruktion för att uppnå det slutliga målet.

Man på klättervägg i solsken

Kungsbyggets Äventyrspark

Kungsbygget ligger vackert på Hallandsås med härliga skogsområden och en fantastisk utsikt över Halland. Här erbjuds aktiva upplevelser med sommarrodel, zipline, klättring, cykling och bungy rocket.

Kvinna skjuter pilbåge på öppet fält

Mitt i prick

Koncentration, fokus och mental styrka är egenskaper för den som vill skjuta mitt i prick. Deltagarna tävlar individuellt eller lagvis mot varandra. Grenar som ingår är pilbåge, luftpistol, luftgevär och blåsrör.

Kvinna spelar padel på bana

Padel

Detta är en rolig social sport som är lätt att spela och alla kan vara med. Det är en kombination mellan tennis och squash där man är fyra spelare på planen. Oavsett tidigare erfarenhet kan ni avancera snabbt i spelet.

Konferensaktivitet från mästarnas mästare vid stranden

Bästa Mästare

En rolig och utmanande aktivitet. Det laget som lyckas bäst är det som nyttjar alla sina talanger i laget. Skytte, teamhinderbanor, styrka, uthållighet, pannbens-utmaningar, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Klättring inomhus på vägg

Gårdskampen

Som Fångarna på fortet. Gårdskampen är en aktivitetsgård där alla aktiviteter sker inomhus. Ni delas upp i lag som sedan duellerar i en 10-kamp mot varandra. Fysiska utmaningar blandas med samarbetsövningar och kluriga uppdrag.

Fler populära aktiviteter

Utmana intellektet och logiskt tänkande, kvickhet och allmänt vetande i Music Quiz, Master Mind och Urspårat. Slappna av på en stand up paddle, spela golf på Sveriges bästa golfbanor,  eller kör femkamp och beach games. Vill ni ha underhållning och en aktivitet till middagen? Vi har fantastiska konferenskoordinatorer på hotellet och ett nära samarbete med aktivitetsbolaget www.spiritevent.se Tillsammans sätter vi ihop konferensaktiviteter som passar just ditt team.

Vad vill du boka? >