Vandringstips i närområdet för hela familjen

Hos oss mäter vi familjevandring i lek och inte i meter. Plocka bort saker som mål och ambition och låt nyfikenheten visa vägen – vi kan lova att där blir många roliga stopp längs stigen. Nedan följer några tips och våra två vandringsfavoriter för familjen:

Hitta vilse i Malenskogen 
I Malenskogen, precis intill hotellet, finns en markerad led med tavlor som berättar om hur barn ska göra om de går vilse i skog och mark. Längs stigen finns sju olika stationer med tips från pojken “Vilse” som berättar om hur man håller sig varm och vad man själv kan göra för att bli snabbare upphittad. En spännande och nyttig vandring för både stor och liten! Läs mer här

Kustvandring
Kustslingan är en lättrampad rundvandring för hela familjen som tar er genom barrskog och längs med sjö, å och hav. Utgå från hotellet och vandra hela slingan på 12km eller anpassa rundan hur ni vill. Båstad & Bjärehalvöns vandringskarta finns i receptionen eller att ladda ner för utvald led här.

Vandring i bokskogen
På Hallandsåsens nordsluttning, en bit från Riviera Strand, ligger Osbecks naturreservat. En fantastisk skog av ädellövträd som är värd att besöka året om. Med skogsbäckar, källsprång, fornlämningar och ett rikt djur- och insektsliv väntar ett äkta skogsäventyr för hela familjen. Här finner ni flera markerade stigar i olika längd (även en tillgänlighetsanpassad led), grillplatser och en central parkering med WC. Läs mer här.

Utforska mer
Visste du att Bjärehalvön är världskänt för sitt varierande landskap och vackra natur? Spana in det rika utbudet av vandringsleder som finns samlade på denna sida.

Sugen på att besöka oss i höst?

Kolla in våra Höstlovspaket och Familjepaket.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).