Vårt recept på en lyckad konferens

Den sydsvenska Rivieran i Båstad är inte bara en plats för sol, bad och lata sommardagar. Kom hit i vinter för att samla teamet, hitta fokus och hämta ny energi. Perfekt när omgivningarna är lugna och det finns mera plats för er. Här kommer receptet på hur du lyckas med vinterns möte!

Stora, sociala, smarta sviter

På Hotel Riviera Strand har vi en lite egen definition av ett standardrum. Våra minsta rum är nämligen 35 kvm och har både allrum och sovrum. 

De större sviterna har flera sovrum – och är perfekta när flera personer vill bo ihop, men ändå kunna stänga dörren om sig. Både trevligt och smart!

Se våra rum och sviter

Bjäregourmet och cocktailkonster

I Restaurang Riviera är kockarna löjligt förälskade i Bjäres lokala råvaror. Tur för oss som gillar mat med smak och hållbart tänk.

Men smaksensationerna slutar inte där. Slå er ner i loungen efter middagen och njut av en cocktail skapad av vår barchef Daniel Seehuusen, nybliven 7:a i VM för bartenders!  

Se konferensmenyn

Rum med rymd och energi

Inget är väl tristare än ett möte där alla gäspar? Därför har vi slösat med dagsljusinsläpp och belysning i lokalerna där ni ska sitta och arbeta.

Oftast finns det också en dörr eller ett fönster att öppna upp ut mot skogen och havet.

Se våra 9 möteslokaler, bankett- och festvåning

Work hard, play hard

Balans i arbetslivet är ju A och O som alla vet. Därför finns det massor av skoj som väntar i pausen och när arbetsdagen är slut.

Kanske ta en powerpaus med rundpingis, bensträckare med 8-boll eller svanhopptävling i poolhuset?

Fler aktivitetstips

Utomhuspool med skog och strand i bakgrunden.

Konferenspaket och erbjudanden

I våra konferenspaket ingår toppmoderna och högklassiga mötesmiljöer, skön atmosfär och god mat. Stressa av med skogsspa, spöa säljchefen i pingis och spåna nya koncept med sand mellan tårna. Här kommer några förslag på hur en konferens kan se ut hos oss!

Läs om Riveiras Badkonferens och andra konferenspaket

Kontakta oss

Boka ett av våra konferenspaket så ingår allt du behöver för ett lyckat möte. Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt möte – litet som stort. 

Vad vill du boka? >